• Αναζήτηση

«Κούρσα» κοκαΐνης από Αθήνα για Καλαμάτα!

Φρένο στη διακίνηση σκληρών ναρκωτικών στην Καλαμάτα έβαλε σε άλλη μια ομάδα το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, με μια μεγάλη επιχείρηση που ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης και ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι.
Επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία θα γίνουν σήμερα το πρωί, ενώ συνολικά έχουν συλληφθεί 8 Μεσσήνιοι και αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης.
Επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία θα γίνουν σήμερα το πρωί, ενώ έχουν συλληφθεί οκτώ Μεσσήνιοι και αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης.

Μίλησαν πάλι τα τηλέφωνα
Η παρακολούθηση ατόμων που συνελήφθησαν στο πλαίσιο αυτής της επιχείρησης έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, ενώ για άλλη μια φορά η καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών από τον «κοριό» της ΓΑΔΑ στην Αθήνα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξάρθρωση της ομάδας και την ταυτοποίηση προσώπων.
Για την πραγματοποίηση ταυτόχρονων επιχειρήσεων τις αστυνομικές δυνάμεις της Μεσσηνίας συνέδραμε ομάδα αστυνομικών από άλλους νομούς, ενώ πρώτος στόχος ήταν 55χρονος που έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές με υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά και ανθρωποκτονίες…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: tharrosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων