• Αναζήτηση

Μαθήτρια στη Σάμο εξολόθρευσε ληστή!

Επίθεση από μετανάστη δέχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής μία μαθήτρια Γυμνασίου στη Σάμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαθήτρια βρισκόταν κοντά στο Δημοτικό Γηροκομείο της Σάμου, όταν ένας μετανάστης προσπάθησε να της αποσπάσει την τσάντα που κρατούσε. Ο άντρας επιχείρησε 3 με 4 φόρες να αρπάξει την τσάντα από την μαθήτρια, αλλά εκείνη δεν την άφηνε από τα χέρια της. Αφού δεν τα κατάφερε μάλιστα, προέβη σε άσεμνες χειρονομίες και κινήσεις κατά της μικρής κοπέλας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μαθήτρια κατάφερε να απωθήσει τον μετανάστη χάρη σε μία λαβή που έκανε με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος και να διαφύγει.

Όπως δήλωσε ο πατέρας της μαθήτριας, κ. Μιχάλης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής «την ώρα που σχολούσε η μικρή και πήγαινε να βρει τη μητέρα της στο κατάστημα που αυτή εργαζόταν». «Σε κάποιον κάθετο δρόμο που πήρε αντιλήφθηκε κάποιον πίσω της να είναι κοντά. Αυτό ξεκίνησε να της τραβάει την τσάντα επανειλημμένως και μάλιστα γελούσε», τόνισε ο πατέρας της μαθήτριας και συνέχισε: «Τότε η μικρή γύρισε, τον χτύπησε στο σαγόνι και έπεσε κάτω αυτός και γλίτωσε η μικρή».

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων