• Αναζήτηση

Με απόφαση του Δημάρχου Μεσσήνης ορίζεται στον Δήμο ως άμισθος ειδικός σύμβουλος σε θέματα υγείας ο ιατρός Γεώργιος Πετράκος

Με απόφαση του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου ορίζεται στον Δήμο ως άμισθος ειδικός σύμβουλος σε θέματα υγείας ο ιατρός Γεώργιος Πετράκος του Ιωάννη.

Ο κ. Πετράκος θα παρέχει αμισθί συμβουλευτικές υπηρεσίες και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες σε θέματα υγείας με σκοπό να συμβάλει με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην υποστήριξη και υποβοήθηση του έργου του Δημάρχου. Θα συνεργάζεται με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου, καθώς και με φορείς του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού.

Ο Γιώργος Πετράκος, είναι διακεκριμένος επιστήμονας με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, Διευθυντής Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, καταγόμενος από την Μεσσήνη.

Κατά τη σημερινή συνάντηση του Δημάρχου με τον κ. Πετράκο, υπεγράφη η απόφαση ορισμού και συζητήθηκαν θέματα υγείας και ενημερωτικές δράσεις που θα αναπτυχθούν ώστε να ενισχυθεί το έργο της Δημοτικής Αρχής.

Ροή Ειδήσεων