• Αναζήτηση

Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου όπου βρήκε φρικτό θάνατο η 50χρονη -Νέα μαρτυρία

Παγωμένο είναι ολόκληρο το Μεσολόγγι από το το φρικτό δυστύχημα με την 50χρονη σε κρεοπωλείο.

Ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, συνελήφθη και σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά το τραγικό περιστατικό, πήγε κατευθείαν στην αστυνομία μόνος του.

Η άτυχη Λιουμπιάνα πήγε να καθαρίσει τη μηχανή που κόβει κρέας και εκτιμάται ότι μπλέχτηκαν πρώτα τα μαλλιά της και στη συνέχεια το μηχάνημα τράβηξε και το χέρι της, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο μπροστά στα μάτια της κόρης της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, 17χρονη κόρη της 50χρονης σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τους περίοικους και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με νευρικό κλονισμό.

Όπως δήλωσε γείτονας στην ΕΡΤ, «βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό».

 

Η άτυχη γυναίκα ήταν αλβανικής καταγωγής και μητέρα δυο ανήλικων παιδιών. Φέρεται να έμενε στο Μεσολόγγι τα τελευταία δύο χρόνια μαζί με τον γιο της και την κόρη της, ενώ ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της.

 

Ροή Ειδήσεων