• Αναζήτηση

Μυστήριο με την εξαφάνιση 6χρονου από την Κηφισιά -«Άγνωστος με κουκούλα τον άρπαξε από το σπίτι του»

 

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές μετά την αρπαγή ενός αγοριού μόλις έξι ετών μέσα από το σπίτι του την περιοχή της Κηφισιάς, το βράδυ της Τρίτης (24/5).

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Χρήστο Οικονομάκη που μίλησε στο Open, όλα συνέβησαν στις 20:40 όταν «στο σπίτι του παιδιού εμφανίστηκε άγνωστος άνδρας που φορούσε κουκούλα και το άρπαξε από το σπίτι του». Όπως περιέγραψε «το παιδί ήταν με τη γιαγιά του, άκουσε θόρυβο στην πόρτα, νόμιζε ότι ήταν η μαμά του, πήγε να δει ποιος είναι και τότε απομακρύνθηκαν».

Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί και οι συνοριακές αρχές «γιατί είναι πολύ πιθανό να γίνει προσπάθεια να βγάλουν το παιδί στο εξωτερικό», όπως είπε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας «δυστυχώς το σπίτι δεν είχε κάμερες. Από τα γειτονικά ακίνητα όμως υπάρχει υλικό. Η πληροφορία είναι ότι υπήρχε βαν, ότι υπήρχε τουλάχιστον ένας άνδρας έως 45 ετών και η έρευνα προχωράει. Το βάρος του ήταν λίγο παραπάνω από το κανονικό και είχε ύψος περίπου 1,80».

Μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας ο πατέρας του 6χρονου

Ερωτηθείς για τον πατέρα του ο κ. Οικονομάκης είπε ότι «έχει νορβηγική υπηκοότητα, είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας, είχε επισκεφθεί την Ελλάδα για τα μεταξύ τους δικαστικά θέματα για την επιμέλεια του παιδιού. Υπήρξε έντονη διαμάχη για το αν θα πρέπει να μείνει το παιδί στην Ελλάδα».

Ροή Ειδήσεων