• Αναζήτηση

Νατάσα Θεοδωρίδου, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Παπαδόπουλος εντυπωσιάσαν στη πρεμιέρα τους στην Ιερά Οδό!

Ένα από τα πιο δυνατά σχήματα των τελευταίων χρόνων, πριν από λίγες μέρες πραγματοποίησε την λαμπερή του πρεμιέρα.

Φυσικά, αυτό δεν είναι άλλο από το σχήμα του νυχτερινού κέντρου ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 2017-2018, με τουςΝατάσα Θεοδωρίδου, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργο Παπαδόπουλο.

Η εκρηκτική τριάδα, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, ανέβηκε για πρώτη φορά στην πίστα του γνωστού κέντρου, κάνοντας το κοινό να παραληρεί. Οι τρεις καλλιτέχνες, οι οποίοι συνεργάζονται για πρώτη φορά, δημιούργησαν έναν εντυπωσιακό συνδυασμό και, παρότι ο καθένας υπηρετεί διαφορετικό ρεπερτόριο, κατάφεραν να παντρέψουν με άψογο τρόπο τις μεγάλες τους επιτυχίες. Ιδιαίτερη στιγμή του προγράμματος μάλιστα, αποτελεί η κοινή τους παρουσία επί σκηνής, στην οποία όπως ήταν φυσικό, το κοινό τους αποθέωσε. Το σχήμα της Ιεράς Οδού θα βρίσκεται κοντά στο κοινό, μόλις για λίγους μήνες, αφού οι εμφανίσεις τους είναι προγραμματισμένες έως το τέλος του 2017, ενώ το νυχτερινό κέντρο θα συνεχίσει την φετινή του πορεία με νέο σχήμα από τον Ιανουάριο του 2018.

Το βράδυ του Σαββάτου, στην Ιερά οδό 18 – 20, το κοινό σχημάτισε ουρές προκειμένου να απολαύσει την επίσημη πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ. Το ιστορικό μαγαζί φιλοξενεί φέτος ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σχήματα, το οποίο αναμένεται να βάλει φωτιά στη νυχτερινή διασκέδαση της πρωτεύουσας, κάτι το οποίο μάλιστα φάνηκε από την πρώτη κιόλας μέρα. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τον γνωστό ηθοποιό Παντελή Καναράκη, ο οποίος εντυπωσίασε με το show του.

Αμέσως μετά, στην σκηνή βρέθηκαν οι νεότερες φωνές του σχήματος και ακολούθως, τα ηνία της διασκέδασης ανέλαβε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος ξεσήκωσε για τα καλά το κοινό με το πρόγραμμά του.

Η Μελίνα Ασλανίδου έκανε την εμφάνισή της, μετά τον αγαπημένο τραγουδιστή, ενώ τελευταία βρέθηκε στην πίστα η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία επέστρεψε στο νυχτερινό κέντρο ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ έπειτα από 10 χρόνια. Το τέλος της βραδιάς βρήκε το μαγαζί γεμάτο, με τα θετικά σχόλια να κυριαρχούν μεταξύ των θαμώνων του κέντρου.

Φυσικά, από την λαμπερή βραδιά δεν έλειψαν και οι διάσημες παρουσίες. Το παρόν στην μεγάλη βραδιά, έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Γιώργο Σαμπάνης, ο Ιωσήφ Μαρινάκης με την Χρύσα Καλπάκη, η Ευαγγελία Αραβανή, η Βάσω Κολλιδά, ο Αντώνης Βλοντάκης, η Νεσχάν Μουλαζίμ, η Θωμαής Απέργη αλλά και οι πρώην “Survivors” Σόφη Πασχάλη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνος Βασάλος και Γουίλι Καλβουρτζής.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: tralala.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων