• Αναζήτηση

Ο μάνατζερ του Trannos καταγγέλλει ότι απήχθη με κουκούλα από αστυνομικούς που τον βασάνιζαν επί 12 ώρες

Σε καταγγελία για βασανιστήρια και ξυλοδαρμό από αστυνομικούς προχώρησε ο μάνατζερ του Trannos, προκειμένου να δώσει στοιχεία για τα επεισόδια του Ρέντη. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δικηγόρος του στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο 26χρονος μάνατζερ απήχθη έξω από το σπίτι του από αστυνομικούς, οι οποίοι του φόρεσαν κουκούλα, τον μετέφεραν σε άγνωστο μέρος και εκεί τον βασάνιζαν επί 12 ώρες.

Η δικηγόρος Ελισάβετ Πούλιου τόνισε ότι ο μάνατζερ δεν έχει καμία σχέση με τα επεισόδια στο Ρέντη και πως βρισκόταν σε άλλο σημείο. Μάλιστα, στη συνέχεια ανέφερε πως ο εντολέας της ενεπλάκη στην υπόθεση. «Κάποιος συνάδελφός σας από μεγάλη εφημερίδα ανήρτησε την φωτογραφία του και τον εμφάνισε ως τον 18χρονο. Τότε επικοινώνησα με την εφημερίδα και διόρθωσαν το λάθος. Τους εξήγησα ότι στην φωτογραφία δεν εικονίζεται ο 18χρονος αλλά ο 26χρονος εντολέας μου. Διέγραψαν το άρθρο αλλά είχε ήδη γίνει αναπαραγωγή από πολλά ΜΜΕ».

Στη συνέχεια η δικηγόρος κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του μάνατζερ από αστυνομικούς. «Ο πελάτης μου είναι τραυματίας. Προσήχθη το Σάββατο σε εισαγωγικά. Αλίμονο αν οι προσαγωγές γίνονται με τον τρόπο που θα σας περιγράψω. Απήχθη έξω από την οικία του στο Ίλιον από αστυνομικούς, οι οποίοι του φόρεσαν κουκούλα, τον οδήγησαν σε άγνωστο σημείο και τον χτυπούσαν επί 12 ώρες, για να καταθέσει αν γνώριζε κάτι για τα επεισόδια στο Ρέντη».

Όπως ανέφερε, μετά την αποδέσμευση του από την Ασφάλεια, προχώρησε μέσω των δικηγόρων του, σε καταγγελία στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ εξετάστηκε από νοσοκομείο και του χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια 10 ημερών.

Ροή Ειδήσεων