• Αναζήτηση

Ο τύπος άνδρα στον οποίο καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί…

Ο τύπος άνδρα στον οποίο καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί… Δεν ξέρω ποιος έρχεται στο μυαλό σας, πάντως στο δικό μου, από Έλληνες… ο Νίκος Κούρκουλος και από ξένους, τον Πωλ Νιούμαν. Δύο ιδιαίτερα γοητευτικοί άνδρες, που με τη ματιά τους και μόνο μπορούν να κερδίσουν την προσοχή κάθε γυναίκας. Από τους νεότερους, πρώτο στη λίστα θα έβαζα τον Χαβιέ Μπαρδέμ και ας μην έχει τα αντικειμενικά άψογα χαρακτηριστικά.

Ποιο είναι όμως το κριτήριο για να είναι ένας άνδρας τόσο θελκτικός που να μην μπορούν να του αντισταθούν; Η εξωτερική εμφάνιση θεωρώ ότι είναι το «διαβατήριο»… Ωστόσο, αυτό που κυρίως παίζει ρόλο, είναι ο αέρας που αποπνέει ένας άνθρωπος- κάτι που ισχύει και για τα δύο φύλα. Όλα περιστρέφονται γύρω από την αυτοπεποίθησή του…

Ωστόσο, σας παραθέσω τα αποτελέσματα δύο ερευνών που αναφέρονται τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στην αυτοπεποίθηση… και τα συμπεράσματα δικά σας…

Στην πιο πρόσφατη έρευνα πήραν μέρος 160 γυναίκες οι οποίες απάντησαν σε σχετικές ερωτήσεις των ειδικών. Από τις απαντήσεις τους, οι επιστήμονες κατέληξαν πως αυτό που θέλουν οι γυναίκες είναι έναν άνδρα καλογυμνασμένο με ύψος πάνω από 1,80 μ., αρρενωπό και με ωραία χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι γυμνασμένος και αδύνατος έχει μεγάλη διαφορά, καθώς οι άνδρες που ήταν απλώς αδύνατοι (και όχι γυμνασμένοι) πήραν την μικρότερη βαθμολογία.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: klik.gr

Ροή Ειδήσεων