• Αναζήτηση

Oι 7 τύποι γυναικών που οι άντρες δε θέλουν να παντρευτούν…

Αν είσαι γυναίκα και θες να παντρευτείς πρέπει να φερθείς έξυπνα στο κομμάτι του φλερτ. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγεις συγκεκριμένους τύπους αντρών, αλλά και παράλληλα να αναγνωρίσεις τι κάνεις εσύ λάθος και αποθαρρύνει τον αντρικό πληθυσμό γύρω σου.

Για αρχή πρέπει να δεις αν βρίσκεις ομοιότητες με κάποιον από τους τύπους γυναικών που ακολουθούν. Αν ναι τότε πρέπει να αρχίσεις τις αλλαγές… Για το καλό σου!

  • H δεσποινίς «παίζω παιχνίδια με όλους τους άντρες»

Αυτή η γυναίκα θεωρείται η θηλυκή έκδοση του άντρα player. Θεωρεί πως με τον αέρα της και την ικανότητά της στα ερωτικά παιχνίδια θα κερδίσει την καρδιά του καλύτερου άντρα για εκείνη. Αν και οι άντρες μπορεί να αποπλανηθούν από μια γυναίκα που το παίζει δύσκολη στην αρχή, μόλις εκείνος την κατακτήσει εκείνος θα χάσει το ενδιαφέρον του.

  • Η δεσποινίς «θέλω να σε αλλάξω»

Αυτή η γυναίκα διακατέχεται από δολιότητα παντού και είναι ο τύπος της γυναίκας που οι περισσότεροι άντρες σχεδόν απεχθάνονται. Εντάξει μερικοί άντρες μπορεί να την θέλουν επειδή έχουν ανασφάλειες, αλλά γενικά είναι αντιπαθητική. Ισχυρίζεται πως αγαπάει τον άντρα της όπως ακριβώς είναι, αλλά με μικρά και σταθερά βήματα προσπαθεί αν αλλάξει τα πάντα πάνω του. Πρώτα η γκαρνταρόμπα του, μετά το στιλ του, μετά η μουσική που ακούει… Και μετά θα δει την εξώπορτα ύστερα από τόσες παρατηρήσεις.

  • Η δεσποινίς παθολογικά ζηλιάρα.

Αυτή η γυναίκα είναι ικανή να φέρει έναν άντρα στα όριά του. Είναι ενοχλητική στη συμπεριφορά της και όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι κατά το παρελθόν έχει «καεί» από κάποιον άντρα. Όταν ένας άντρας τη γνωρίζει για πρώτη φορά είναι καχύποπτη και του βρίσκει μειονεκτήματα. Όταν όμως τον κατηγορήσει αμέτρητες φορές κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να την χωρίσει. Γιατί κανείς άντρας δεν ανέχεται την Ιερά εξέταση κάθε βράδυ.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr

Ροή Ειδήσεων