• Αναζήτηση

Οι «CITY EXPLORERS» του 1ου Γυμνασίου στον Δήμαρχο Καλαμάτας

Τον Δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο, επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, η ομάδα επιχειρηματικότητας του 1ου Γυμνασίου Καλαμάτας, «CITY EXPLORERS». Οι μαθητές κατάφερα εν μέσω πανδημίας να ολοκληρώσουν την επιχειρηματική τους ιδέα για το πρόγραμμα «εικονική επιχείρηση» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ/JA Greece).

Δημιούργησαν και παρουσίασαν επιτραπέζιο παιχνίδι με θέμα την Καλαμάτα και την ιστορία της, το οποίο και παρουσίασαν στον Δήμαρχο. Το συλλεκτικό αυτό παιχνίδι θα προωθηθεί προς πώληση και τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Στόχος του παιχνιδιού είναι να προσφέρει στους παίκτες του μοναδικές στιγμές ομαδικότητας, γέλιου και ανταλλαγής γνώσεων με τρόπο διασκεδαστικό και διαδραστικό ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα κρυφές πτυχές της πόλης μέσα από τα μάτια των ντόπιων. Ο Δήμαρχος μάλιστα δοκίμασε να παίξει με τους μαθητές, μένοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι οι: Παυλέα Μαρίσα, Ραμαντάνη Γεωργία, Ρήγα, Στέλλα, Τσιλιμπέρδης Βαγγέλης, Τομαράς Σταύρος, Τριαντοπούλου Αγγελική, Χαντζής Άγγελος, Χειλά Δέσποινα, Χειλάς Βασίλης, Χριστοπούλου Έλενα. Υπεύθυνοι καθηγητές του προγράμματος είναι οι: Παπαδογιαννάκη Ευαγγελία, Σπίνου Ευσταθία και Δεμπεγιώτης Αντώνης και εθελόντρια σύμβουλος η Σκάρπα Άννα.

Ροή Ειδήσεων