• Αναζήτηση

Οι REC είναι οι νέοι «σερίφηδες» της μουσικής!

Η ανατρεπτικοί REC εκτός από hit – makers είναι και το μουσικό φαινόμενο κάθε φορά στα βραβεία Social Media Awards! Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το #1 Urban Pop group κατέκτησε το Silver Award για όλα του τα Social Media στην κατηγορία «Best Use of Social Media for a Consumer Brand».


ο Mr. REC Άρης Λουμάκης δήλωσε: Σε ένα περιβάλλον που τα fake views, fake likes και οι κατασκευασμένες ραδιοφωνικές επιτυχίες έχουν γίνει κανόνας, επιμένουμε στο όραμα μας, είμαστε original σε αυτό που κάνουμε από την πρώτη στιγμή και αυτή η βράβευση -από μία τόσο σημαντική επιτροπή- επιβραβεύει τη δημιουργικότητας και την αυθεντικότητα μας. Παραμένουμε πιστοί σε αυτό που κάναμε και στο κοινό μας, το πραγματικό μας κοινό!


Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω του online συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και τα βραβεία που απονεμήθηκαν προκύπτουν από το μέσο όρο βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα. Το έργο της Κριτικής Επιτροπής ήταν εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό, καθώς οι συμμετοχές στα βραβεία φέτος ήταν συνολικά πάνω από 600 και κατατέθηκαν από 60+ διαφορετικές εταιρείες, συγκεντρώνοντας, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, τα καλύτερα projects της αγοράς.

Οι REC υποσχέθηκαν ότι θα συμμετέχουν και του χρόνου και θα κάνουν μάλιστα μία μεγάλη ανατροπή…

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων