• Αναζήτηση

Οικονομάκος – Σεντεμέντες: Οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Καλαμάτας θεωρούν ότι τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα εξυπηρετούνται καλύτερα με τον κ. Πτωχό σε σχέση με τον κ. Τατούλη

Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Καλαμάτας έβγαλε ανακοίνωση που καλεί τους φιλάθλους της Μαύρης Θύελλας να στηρίξουν την υποψηφιότητα του εκλεκτού της ΝΔ, κ. Πτωχού. Μάλιστα καλεί σε “έμπρακτη στήριξη”, γιατί όπως ισχυρίζεται η Α.Ε. έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την “πρόοδο και ανάπτυξη” της Μεσσηνίας.

Οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Καλαμάτας θεωρούν ότι τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα εξυπηρετούνται καλύτερα με τον κ. Πτωχό σε σχέση με τον κ. Τατούλη.

Η παραπάνω ενέργεια επιβεβαιώνει ότι η μόνη αντιπαράθεση μεταξύ Πτωχού – Τατούλη είναι το που θα μοιραστεί η πίτα εκατομμυρίων από τα διάφορα προγράμματα χρηματοδότησης των μεγαλοεπενδυτών της Πελοποννήσου (Ταμείο Ανάκαμψης, ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός Νόμος κτλ).

Όμως τα συμφέροντα της εν λόγω επιχείρησης δεν ταυτίζονται με αυτά των φιλάθλων της ομάδας, όπως γενικά τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών δεν ταυτίζονται με αυτά του λαού.

Άλλωστε οι φίλαθλοι της Καλαμάτας έχουν πείρα. Τα επιχειρηματικά συμφέροντα είναι αυτά για τα οποία, πλήρωσε στο παρελθόν, πληρώνει και θα πληρώνει στο μέλλον η ιστορική ομάδα της Μαύρης Θύελλας.

Το δίλημμα των Περιφερειακών εκλογών για την συντριπτική πλειοψηφία του λαού της Μεσσηνίας δεν είναι το ποιος από τους εκλεκτούς των επιχειρηματικών ομίλων θα είναι στη διακυβέρνηση της Περιφέρειας.

Το πραγματικό δίλημμα είναι το πόσο πιο δυνατή θα είναι η Λαϊκή Συσπείρωση σε Περιφέρεια και Δήμους, για να δυναμώσει η αποκάλυψη αυτών των σχεδιασμών, τα εμπόδια σε αυτή την πολιτική. Να δυναμώσει η διεκδίκηση για ανάσες ανακούφισης του λαού και για όλα όσα έχουμε σήμερα ανάγκη.

Υ.Γ. Πριν η Α.Ε. πάρει θέση για το ποιον θα ψηφίσουμε στις Περιφερειακές εκλογές, ας πληρώσει πρώτα το Δήμο Καλαμάτας για τη χρήση των δημοτικών υποδομών που αξιοποιεί εδώ και 10ετίες και δεν έχει δώσει ούτε 1 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων