• Αναζήτηση

Όσα έγιναν στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Υπάρχουν κάποια πράγματα που μένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου. Υπάρχουν δουλειές που σε όποια σημεία και αν έχει φτάσει η τεχνολογία πάντα θα έχουν την αίσθηση και το αίσθημα του χειροποίητου.

παρουσίαση του νέου δίσκου του Βασίλη Παπακωνσταντίνου Και υπάρχουν βραδιές σαν τη χθεσινή που όλα αυτά γίνονται ένα και όσο διαρκούν έχεις την αίσθηση ότι μέσα σου ακούγεται το σκρατς ενός δίσκου βινυλίου και η ατόφια συγκίνησή του.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παρουσίασε το νέο του δίσκο στην Ακτή Πειραιώς, όπου θα εμφανίζεται φέτος μαζί με τους Μαχαιρίτσα, Σταρόβα, Ζουγανέλη και Πάχου, από 10 Νοεμβρίου.

«Όλα είναι για εμάς», δίσκος συνθέτη – στιχουργού – ερμηνευτή και όπως σημείωσε η Μαργαρίτα Μάτσα, διευθύνουσα σύμβουλος της MINOS/ EMI, στο άνοιγμα της χθεσινής παρουσίασης «μας πήρε μία ημέρα για να συμφωνήσουμε τα πάντα με τον Βασίλη και 6 μήνες για να γίνει αυτή η παρουσίαση. Σε μια εποχή που η δισκογραφία είναι χόμπυ, εμείς χαιρόμαστε να κάνουμε το χόμπυ μας με τον Βασίλη, που είναι οικογένειά μας, με τέτοιους δημιουργούς και με τέτοιους δίσκους.»

«Ένα απωθημένο έχω», είπε ο Οδυσσέας Ιωάννου, «που δεν μπόρεσα να κάνω ένα τραγούδι με την Μοσχολιού. Αυτό το απωθημένο θα ήταν μεγαλύτερο όμως αν δεν είχα κάνει τους δίσκους με τον Βασίλη. Κατέχω ένα ρεκόρ με τον Παπακωνσταντίνου, έχουμε εμφανιστεί 270 φορές μαζί και σας «oρκίζομαι» ότι δεν έχω γνωρίσει τέτοιο άνθρωπο, με τόση ευγένεια και καλοσύνη.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: getgreekmusic.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων