• Αναζήτηση

Όταν έμαθε πως βίαζε την κόρη τους αποφάσισε να τον σκοτώσει: Τι υποστήριξαν οι κατηγορούμενες

Λίγο πριν το έγκλημα, πληροφορήθηκε η μητέρα οτι ο 49χρονος σύζυγός της βίαζε την 18χρονη κόρη τους.

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται σιγά σιγά λεπτομέρειες σχετικά με την δολοφονία του 49χρονου στην Θεσσαλονίκη από την σύζυγο και την κόρη του.

Αμφότερες είχαν πέσει θύμα κακοποίησης, σύμφωνα με τις καταθέσεις τους από τον οδηγό ταξί, όμως η μητέρα δεν ήξερε για τον βιασμό της κόρης.

Είχαν φύγει από το σπίτι
Όπως έγινε γνωστό, το θύμα είχε κακοποιήσει και στο παρελθόν την γυναίκα του, η οποία είχε φύγει από το σπίτι και σύμφωνα με τον δικηγόρο τους, έμεναν σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών.

Ωστόσο το ζευγάρι δεν είχε χωρίσει και το τελευταίο διάστημα είχε γίνει προσπάθεια επανασύνδεσης, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στο σπίτι στον Εύοσμο.

Ωστόσο, η κατάσταση δεν άλλαξε, καθώς αμφότερες υποστηρίζουν οτι η κακοποίηση συνεχιζόταν, με την κόρη να παίρνει το μέρος της μητέρας στους οικογενειακούς καυγάδες.

«Εν βρασμώ ψυχής»
Σύμφωνα με τον δικηγόρο τους, Ιάκωβο Ψωμιάδη, το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής, καθώς μπορεί η μητέρα να ήξερα για τα προβλήματα και την ένταση που υπήρχαν στην σχέση της 18χρονης με τον 49χρονο, όμως δεν γνώριζε για την σεξουαλική κακοποίηση.

Αυτό, μόλις το έμαθε ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε στην δολοφονία του οδηγού ταξί.

«Η κακοποίηση της μητέρας προκύπτει από αδιάσειστα στοιχεία. Η μητέρα ήξερε ότι η κόρη της υπέστη κακοποίηση, αλλά δεν γνώριζε το είδος της κακοποίησης. Το πληροφορήθηκε λίγο πριν το έγκλημα. Γι’ αυτό και η θέση τους είναι πως ο φόνος έγινε εν βρασμώ ψυχής και δεν ήταν προαποφασισμένος», ανέφερε ο δικηγόρος τους.

Ροή Ειδήσεων