• Αναζήτηση

Πάμισος Μεσσήνης: Θετική αύρα στην πρώτη των “πρασίνων” (φωτο)

Εάν ο βαθμός της διάθεσης των ποδοσφαιριστών για δουλειά και η επιθυμία των παραγόντων για προσφορά και έργο καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα, ο Πάμισος Μεσσήνης μπορεί να είναι αισιόδοξος πως η νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική θα έχει θετικό πρόσημο.

Οι πράσινοι έγιναν η πρώτη ομάδα που μπήκε στο γήπεδο για να ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει του νέου πρωταθλήματος, με την “πρώτη” να γίνεται στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης με συμμετοχή 24 ποδοσφαιριστών και παρουσία αρκετών μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Απών, εξαιτίας προσωπικής υποχρέωσης, ήταν ο πρόεδρος Γιώργος Βλαχάκης, όπως και ο κάπτεν Γιάννης Μωράκης. Ήταν όμως εκεί τα νέα αποκτήματα της ομάδας Γιώργος Βέλλης, Σταύρος Μπούνας, Πάνος Παπαγιαννόπουλος, Ηρακλής Καραχάλιος και ορισμένα παιδιά της Ακαδημίας για τα οποία θα αποφασίσει στην πορεία ο Γιώργος Καλόμαλος αναφορικά με την δυνατότητα ένταξής τους στην πρώτη ομάδα.

Από πλευράς διοίκησης το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν ο γενικός γραμματέας Γιώργος Πετρόπουλος, το μέλος Τάκης Σπηλιόπουλος, ο A’ αντιπρόεδρος Γιώργος Ντούλης, υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων και Β’ γενική αρχηγός Αγγελική Μαντά, ο υπεύθυνος Τύπου και Α’ γενικός αρχηγός Γιώργος Καπερώνης, ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Τσικρικός και το αναπληρωματικό μέλος Μίλτος Ρούτσης.

Οι προπονήσεις τις προσεχείς μέρες θα συνεχιστούν στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης ενώ στην πορεία θα χρησιμοποιηθούν και οι εγκαταστάσεις της Λαζαρίνας στον Άγιο Νικόλαο Μεσσήνης.

Ροή Ειδήσεων