• Αναζήτηση

Πάτρα: Πέθανε ξαφνικά ο επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, προδομένος από την καρδιά του ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγόπουλος, ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ό άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία ξαφνικά. Ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και αμέσως έφθασε στην οδό Κορίνθου η κινητή μονάδα με γιατρό, υπεβλήθη σε ΚΑΡΠΑ και διακομίσθηκε στο ΠΓΝΠ.

Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στα Επείγοντα, δεν τα κατάφερε.

Ήταν παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Γεωργία Σιδέρη, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, την Κατερίνα και τον Λεωνίδα.

Συντετριμμένα και τα αδέλφια του, οι δημοσιογράφοι Κώστας Ρηγόπουλος και Παναγιώτης Ρηγόπουλος και ο συνταξιούχος Δημήτρης Ρηγόπουλος, οι οποίοι μέσα ενάμιση χρόνο έχασαν τον αδελφό τους Άγγελο τον Μάρτιο του 2023 και τη μητέρα τους Ρένια τον Ιούλιο του 2023.

Ο Κώστας Ρηγόπουλος διατελεί και αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Ήταν ένας ιδιαίτερα ευγενής και με χιούμορ άνθρωπος, πάντα προσηνής που πάλευε να επεκτείνει την επιχείρηση του και μάλιστα τον περασμένο Ιανουάριο ο ίδιος είχε καταφέρει κάτι μοναδικό κερδίζοντας τα ευμενή σχόλια του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Ανδρέας Ρηγόπουλος με τον «Καραμελόκοσμο» του ήταν ο μοναδικός Έλληνας εκθέτης σε Διεθνή έκθεση και συγκεκριμένα στην «Πράσινη Εβδομάδα», στο Βερολίνο της Γερμανίας. Σε ρεπορτάζ της DW είχε γίνει λόγος για μια μικρή αλλά θαραλλέα επιχείρηση ζαχαρωτών από την Πάτρα που ήρθε μόνη στην μεγάλη έκθεση του Βερολίνου και ξεχώρισε. «Ήταν κάτι που κι εμένα με προβλημάτισε. Να πούμε όμως ότι σε άλλες αντίστοιχες μεγάλες εκθέσεις, όπως στην Κολωνία, πριν μερικές εβδομάδες, η Ελλάδα είχε δυναμικό, παρών», είχε χαρακτηριστικά δηλώσει ο κ. Αυγενάκης.

Ακόμα ο Ανδρέας Ρηγόπουλος στα νιάτα του είχε υπάρξει και αθλητής του πόλο ενώ η αγαπημένη του ενασχόληση στη διάρκεια του καρναβαλιού ήταν και ο σοκολατοπόλεμος λαβαίνοντας συχνά μέρος στις καρναβαλικές παρελάσεις.

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων