• Αναζήτηση

Ποια δώρα δεν πρέπει να κάνετε σε ένα παιδί!

Αυτές τις μέρες των γιορτών όλοι συνηθίζουμε να κάνουμε δώρα σε βαφτιστήρια, ανίψια ή παιδιά φιλών. Ωστόσο υπάρχουν κάποια είδη δώρων, που οι γονείς έχουν διαγράψει από τη λίστα τους και καλό θα είναι να μάθουν να αποφεύγουν και όσοι δεν είναι ακόμα γονείς:

Παιχνίδια με εκνευριστικούς ήχους: Μπορεί το παιδί να ενθουσιαστεί πρόσκαιρα, αλλά σκεφτείτε για λίγο και τους γονείς του που θα είναι αναγκασμένοι να ακούν το ίδιο ενοχλητικό τραγουδάκι όλη μέρα!

Παιχνίδια που είναι μέρος ενός σετ: Για παράδειγμα, αγοράζετε μια φάρμα, αλλά χωρίς τα άλογα που είναι σε άλλη συσκευασία ή ένα αεροπλανοφόρο χωρίς τα αεροπλάνα. Οι εταιρίες παιχνιδιών ξέρουν καλά τι κάνουν, όμως εσείς βάζετε άθελά σας τους γονείς στη διαδικασία να αγοράσουν αυτό που λείπει, για να γλιτώσουν από την γκρίνια των παιδιών τους.

Παιχνίδια ακατάλληλα για την ηλικία του παιδιού: Το είδατε στο μαγαζί, σας εντυπωσίασε και με όλη σας την καλή διάθεση το αγοράσετε. Όμως το παιδάκι που θα το χαρίσετε είναι εφτά μηνών και αυτό το παιχνίδι απευθύνεται σε παιδιά δύο ετών…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

Ροή Ειδήσεων