• Αναζήτηση

Πού είναι πιο ευπαθές το κάθε ζώδιο;

Όλοι έχουμε την Αχίλλειο πτέρνα μας. Εκείνο το πραγματάκι που, όσο και να προσπαθήσουμε, όσο και να το θέλουμε, είναι το αδύνατο σημείο μας. Και ίσως να μην καταφέρουμε ποτέ να το ξεπεράσουμε, να το υπερνικήσουμε, αλλά η γνώση είναι δύναμη. Και, όπως κάθε άλλο πράγμα σ’ αυτόν τον πλανήτη… θα το αντέξουμε!

Κριός
Όλοι οι Κριοί (και το εννοούμε αυτό) είναι παρορμητικοί, και πολλές φορές δεν μπορούν να ελέγξουν τον θυμό τους. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να βλέπεις έναν Κριό να φωνάζει—κι αυτό συμβαίνει επειδή κατά βάθος υπάρχει αρκετή ανασφάλεια πίσω από αυτό το… φασαριόζικο προσωπείο.

Ταύρος
Ο Ταύρος, όπως και ο Κριός, είναι επιρρεπής σε ξεσπάσματα θυμού, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να τον προσεγγίσεις. Το πιο αδύναμο σημείο του είναι ο φόβος του πως κανείς δεν θα τον καταλάβει, με συνέπεια να κλείνεται στον εαυτό του κάθε φορά που έχει ένα πρόβλημα.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι έχουν πολύ δυνατό και αναλυτικό εγκέφαλο. Και αυτό, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, είναι η Αχίλλειος πτέρνα τους, επειδή μπορεί να σπαταλούν άπειρο χρόνο και ενέργεια στο να αναλύουν πράγματα απλά και δεδομένα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: in2life.gr

Ροή Ειδήσεων