• Αναζήτηση

Προειδοποίηση Αρναούτογλου για μίνι καύσωνα: Οι δύο πιο ζεστές μέρες, πού μπορεί να ξεπεράσει τους 36 βαθμούς

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε με ανάρτησή του ότι τις επόμενες μέρες θα σημειωθούν πολύ υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα, με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 36 βαθμούς.

Ο μετεωρολόγος, όπως δείχνει σε γράφημα στο Facebook, εκτιμά ότι οι θερμοκρασίες παίρνουν την ανιούσα από την Παρασκευή, με τη μέση θερμοκρασία να είναι στους 31 βαθμούς, το Σάββατο στους 33, την Κυριακή στους 35, τη Δευτέρα και την Τρίτη οι πιο ζεστές ημέρες με μέση θερμοκρασία 36 βαθμούς και την Τετάρτη στους 35 βαθμούς. Μάλιστα, αναφέρει ότι στη δυτική και νότια ηπειρωτική Ελλάδα, όπως και στην Αττική και στην Κρήτη, μακριά από τη θάλασσα η θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη!

Αντίστοιχα, προβλέπει 3 με 6 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία στις ορεινές περιοχές (π.χ. 500 – 1.000 μέτρα υψόμετρο), ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές και στα νησιά 3-5 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία αντίστοιχα, αλλά με πιο αυξημένη σχετικά θερμοκρασία.

 

Η μέση θερμοκρασία ανά ημέρα στη χώρα μέχρι και την Τετάρτη (5/6) / Σάκης Αρναούτογλου / facebook
Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:
«Η μέση θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά έως και τις 5/6 με μια μόνο ματιά για να μη χάνετε τον… καιρό σας!

Σας ευχαριστώ όλες / όλους πάρα πολύ για τις συγκινητικές ευχές σας όσον αφορά στην υποψηφιότητα μου ως ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ!

Μετά τις 30 Μαΐου περιορίζεται σημαντικά η αστάθεια στα ηπειρωτικά και η χώρα εισέρχεται σε φάση σταδιακής και κατά τόπους αισθητής ανόδου της θερμοκρασίας.

Παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση για να υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχή σας, καθώς αυτή θα διαφέρει από τόπο σε τόπο!

Για ό,τι νεότερο θα υπάρξει, φυσικά, ενημέρωση από τη σελίδα μου!

Καλημέρα σε όλες και σε όλους. Με εκτίμηση, Σάκης Αρναούτογλου».

 

Ροή Ειδήσεων