• Αναζήτηση

Προπονητής Τάε Κβον Ντο συνελήφθη για βιασμούς ανήλικων αθλητριών στην Ηλιούπολη -«Ήταν βάναυσος» λένε αστυνομικοί

Σοκ προκαλεί η υπόθεση σύλληψης ενός προπονητή Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη για βιασμούς κατά συρροήν και ασέλγεια εις βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Πρόκειται για έναν 44χρονο, παντρεμένο και πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, ο οποίος προπονούσε κορίτσια σε τοπικό αθλητικό σύλλογο. Σύμφωνα με το τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατά την έρευνα που έγινε προέκυψε ότι ο προπονητής Α.Δ., τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών, και, αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του. Ακολούθως, προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στην οικία του σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος των κοριτσιών.

Αστυνομικές πηγές: Ιδιαίτερα βάναυσος ο βιαστής προπονητής -Τουλάχιστον πέντε τα θύματά του

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι γενετήσιες αυτές πράξεις ήταν ιδιαίτερα βάναυσες και επώδυνες για τα ανήλικα θύματά του. Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ότι με αυτόν τον τρόπο παγίδευσε και βίασε τουλάχιστον 5 κορίτσια, τα οποία σήμερα έχουν ενηλικιωθεί. Παρά ταύτα, εξετάζεται η συμμετοχή του σε άλλες παρόμοιες πράξεις εις βάρος άλλων ανήλικων αθλητριών, τόσο κατά το παρελθόν όσο και σήμερα, καθώς εξακολουθεί να προπονεί καθημερινά τμήματα παιδιών, διαφόρων ηλικιών. Όπως προκύπτει, ο 44χρονος προπονητής συνοδεύει παιδιά σε αγώνες Τάε Κβον Ντο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στα οχήματα του συλληφθέντος, καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) κινητά τηλέφωνα, δύο (2) τάμπλετ, τρία (3) λάπτοπ, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.
Ο προπονητής οδηγήθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων