• Αναζήτηση

«Προσπαθεί να με διαβάλει η πρώην σύζυγός μου» – Τι λέει ο γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια στην κόρη του

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη Λάρισα, για τον 47χρονο γιατρό που κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 3,5 ετών κόρη του.

Η έρευνα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ξεκίνησε έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», με τον κατηγορούμενο να εντοπίζεται και να συλλαμβάνεται εντός της οικίας του στο Στόμιο.

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου ο 47χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Κατερίνης, με τον ίδιο να μην παραδέχεται τίποτα από όσα του καταλογίζουν.

Ο ίδιος μιλώντας αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι!», τονίζει ότι δεν θα πείραζε ποτέ την κόρη του, ενώ ισχυρίζεται ότι όλα προκύπτουν από την πρώην σύζυγό του, η οποία προσπαθεί να τον διαβάλει.

«Η αλήθεια θα λάμψει μετά τα αποτελέσματα των αστυνομικών αρχών»

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Δεν θα πείραζα ποτέ την κόρη μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως το μοναδικό μου μέλημα ήταν πάντα το παιδί, από τη στιγμή της γέννησής του», δηλώνει.

Και προσθέτει: «Σχετικά με τα όσα αναφέρονται για δήθεν παλαιότερες συμπεριφορές μου, αν αυτές υποθέσουμε ότι είναι αληθινές, που δεν είναι, θα έπρεπε η πρώην σύζυγός μου άμεσα να με καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές αλλιώς είναι επικίνδυνη και δεν μπορεί να προστατέψει το ίδιο της το παιδί. Ακόμη είναι δυνατόν να υπήρχαν φωτογραφίες και στοιχεία με εμένα δήθεν γυμνό και αυτά να μην αναφέρθηκαν ποτέ από την ίδια στις τόσες δικαστικές μας διαμάχες; Δυστυχώς, όλα αυτά προκύπτουν ξαφνικά τώρα που της δόθηκε η ευκαιρία ώστε να ικανοποιηθεί ο εγωισμός της με το να με διαβάλει. Η αλήθεια θα λάμψει μετά τα αποτελέσματα των αστυνομικών αρχών».

«Είναι όλα αυτά βιωματικά ή αφηγηματικά;»

Δηλώσεις στην εκπομπή του MEGA έκανε και ο Γιάννης Αργυρόπουλος, δικηγόρος του 47χρονου γιατρού, σημειώνοντας πως ο κατηγορούμενος δεν ήταν γυμνός μέσα στο αμάξι.

«Ο κατηγορούμενος αρνείται τα πάντα. Η δικαστική διαμάχη είναι το τελευταίο έτος. Το μοναδικό ενοχοποιητικό στοιχείο είναι η κατάθεση του παιδιού. Η απορία είναι εάν αυτά είναι βιωματικά ή αφηγηματικά. Ο κατηγορούμενος θεωρεί πως επειδή η μητέρα προσπαθεί να διαβάλει τον πατέρα στο παιδί. Δεν ήταν γυμνός μέσα στο αμάξι, όπως ήταν στο αυτοκίνητο έτσι ήταν και στον παιδότοπο. Η θέση του ήταν πως περίμεναν στο αμάξι γιατί τάιζε το παιδί», ανέφερε ο κ. Αργυρόπουλος.

«Αυτά δεν τα κάνει ένας φυσιολογικός άνθρωπος»

Συγχωριανός του κατηγορούμενου, μιλώντας επίσης στο «Χαμογέλα και Πάλι!», έκανε λόγο για περίεργη συμπεριφορά του 47χρονου και περιέγραψε κάποια περιστατικά που γεννούν ερωτηματικά.

«Εγώ πιο πολύ τον έβλεπα στην παιδική χαρά εδώ που έφερνε το παιδάκι. Ήταν ένας υπερκινητικός άνθρωπος, δηλαδή στις κινήσεις που έκανε, έδειχνε στους κατοίκους εδώ πέρα ότι δεν στέκει καλά στο μυαλό του, έχει κάποιο θέμα», είπε αρχικά και εξήγησε:

«Τον Οκτώβριο ήρθε δίπλα σε ένα αναψυκτήριο που είναι στην παιδική χαρά, πήρε το μπουκάλι με το… που πλέουν τα πιάτα και έλουζε το παιδάκι μέσα στην παιδική χαρά με το λάστιχο. Κάποιες άλλες φορές ανέβαζε το αμάξι πάνω στην παιδική χαρά, που είναι πεζόδρομος γύρω γύρω, νύχτα με αναμμένα τα φώτα, ανοιχτές οι πόρτες και έτρεχε γύρω γύρω το πιτσιρίκι και το κυνηγούσε αυτός 11 η ώρα τη νύχτα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 47χρονος άλλες φορές έβαζε το πιτσιρίκι στη θέση του οδηγού και έτρεχε στον παραλιακό με ιλιγγιώδη ταχύτητα. «Αυτά τα πράγματα ένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν τα κάνει. Πάντα το παιδί το κρατούσε στην αγκαλιά, στο τιμόνι πάνω και οδηγούσε. Δεν το άφηνε στο καρεκλάκι ή δίπλα στη θέση του συνοδηγού. Από το διπλανό χωριό που ήταν η γυναίκα του τον είχαν καταγγείλει. Έχουν γίνει αρκετές καταγγελίες, μαλώματα, ξυλοδαρμοί, κυνηγούσε με τσεκούρια στο δίπλα χωριό τα παιδιά. Τον ενοχλούσαν τα παιδιά γιατί φώναζαν, έπαιζαν».

Μάλιστα, ο συγχωριανός είπε ότι «τον έχουν καταγγείλει αρκετές φορές και η αστυνομία έχει έρθει και τον πήραν μέσα και τον ξανάφησαν και την άλλη μέρα πάλι το ίδιο. Υπάρχουν και κάτι φωτογραφίες, δεν τις έχω εγώ, απλώς τις είδα, πέρυσι το καλοκαίρι με πήρε ο πεθερός του τηλέφωνο, μου λέει αν μπορείς λίγο να με εξυπηρετήσεις. Του λέω τι; Έμενε σε κάτι ενοικιαζόμενα και είχε μία ξαπλώστρα με ομπρέλα. Λέει είναι ο γιατρός εκεί γυμνός και έχει το παιδί αγκαλιά. Λέω εγώ δεν μπορώ να πάω, μπορεί να βγάλει όπλο».

Απαντώντας στις δηλώσεις του συγχωριανού, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, σχολίασε: «Εάν υπήρχε περίπτωση να απειλεί παιδιά οι γονείς θα του είχαν κάνει έκκληση. Τον συγκεκριμένο κύριο τον πήρε ο πεθερός του. Κρατάω μία επιφύλαξη για το εάν αυτά που λέει έχουν σχέση με τις φιλικές σχέσεις τους. Η μητέρα ήταν ενημερωμένη πως θα πάνε να τον συλλάβουν».

Ροή Ειδήσεων