• Αναζήτηση

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Πήρε εξιτήριο ένα από τα θύματα του πιστολέρο – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας των άλλων δύο τραυματιών

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ένας από τους τρεις Κρητικούς που είχε πέσει θύμα των πυροβολισμών του Αλβανού πιστολέρο στο Γκάζι. Σύμφωνα με το ekriti.gr ο 29χρονος έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει εμφανίσει σημαντική βελτίωση. Ο 29χρονος, θα παραμείνει για μία με δυο μέρες στην Αθήνα και έπειτα θα επιστρέψει στον τόπο του, τα Μάλια.

Όσον αφορά στον 28χρονο φίλο του εκείνος θα παραμείνει για λίγο ακόμα στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” όπου και νοσηλεύεται καθώς, όπως σημειώνει πρόσωπο από το στενό συγγενικό του περιβάλλον, οι γιατροί θα προχωρήσουν σε νέα χειρουργική επέμβαση στην γνάθο.

Σύμφωνα με πρόσωπο με το οποίο επικοινώνησε το ekriti, ο 28χρονος περπατάει και μιλάει κανονικά και προσπαθεί και εκείνος να συνέλθει από το σοκ. Σημειώνεται ότι σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί και νοσηλεύεται ο 34χρονος ωστόσο και εκείνου η υγεία έχει εμφανίσει σημάδια βελτίωσης έπειτα από την δεύτερη πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για να του αφαιρεθεί η σφαίρα από το κεφάλι.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν σταδιακά την διαδικασία αφύπνισής του προκειμένου να δουν πώς αντιδρά ο οργανισμός του.

Πηγή: ekriti.gr

Ροή Ειδήσεων