• Αναζήτηση

Σήμερα είναι η μέρα του χρόνου που όλοι βαριούνται να δουλέψουν!

Αν μέχρι στιγμής η μέρα σου στη δουλειά είναι άθλια, νιώθεις δηλαδή πως δεν μπορείς να αποδώσεις και να συγκεντρωθείς με τίποτα, τότε μάθε πως δεν είσαι ο μόνος.

Λίγο το ότι έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε και να κάνουμε αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, λίγο το ωραίο Σαββατοκύριακο που πέρασε, αλλά και η ανάγκη για ένα διάλειμμα από την δουλειά έχει ως αποτέλεσμα η σημερινή Δευτέρα να είναι για πολλούς… ένας εφιάλτης.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει και έρευνα της αγγλική εταιρίας Peakon, η οποία αναφέρει πως σήμερα το 57% των εργαζομένων παγκοσμίως θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να μην δουλέψουν.

Σύμφωνα με στοιχεία της έρευνας, οι εργαζόμενοι μπορεί να είναι στο γραφείο τους σήμερα, αλλά πίσω από την οθόνη του υπολογιστή κοιτούν πως θα περάσουν τις γιορτές ή χαζομερούν στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, σχετικά με την μελέτη δύο στους πέντε εργαζόμενους θα προτιμήσουν να περάσουν την ώρα τους ψωνίζοντας στο διαδίκτυο, ενώ το ένα τρίτο θα σχεδιάσει το πρόγραμμα των Χριστουγέννων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων