• Αναζήτηση

Σπαράζουν οι γονείς της 23χρονης που πέθανε ξαφνικά – «Το προηγούμενο βράδυ γελούσε»

Ανείπωτος είναι ο θρήνος στην Ημαθία για τον ξαφνικό χαμό της 23χρονης Δάφνης, η οποία την Παρασκευή 17 Μαΐου ξύπνησε με δύσπνοια, κατέρρευσε και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Οι γονείς της άτυχης νεαρής αναζητούν απαντήσεις για τον θάνατο της κόρης τους η οποία δεν είχε, όπως λένε, κανένα πρόβλημα υγείας«Το παιδί μου έκανε έναν βρόγχο, κοιμόταν. Χτύπησε το ξυπνητήρι να πάει στη δουλειά του και… παρέδωσε», δήλωσε αρχικά η μητέρα της 23χρονης στην εκπομπή Live News στο MEGA.

Η 23χρονη το προηγούμενο βράδυ βρέθηκε με τους γονείς της και μιλούσε για τις καλοκαιρινές διακοπές που έκλεισε με τον φίλο της. «Ήρθε την Πέμπτη το βράδυ χαρούμενη, είχε κλείσει τα εισιτήρια να πάει Πάρο. Γελούσαμε, αγκαλιαζόμασταν, χορεύαμε», λέει με τρεμάμενη φωνή ο πατέρα της.

«Να χορεύει, να διασκεδάζει, να μιλάει με τη μαμά της, να μιλάει με τη γιαγιά της, να πέφτει να κοιμηθεί και την Παρασκευή να σηκωθεί έτσι; Να χτυπήσει το ξυπνητήρι, να το κλείσει και να κάνει μια… και να μην ξανά ανοίξει τα μάτια; Μιλάμε για τρέλα», συμπληρώνει ο ίδιος.

«Δεν είχε σύμπτωμα. Το παιδί μου δεν έπαιρνε ποτέ ούτε ασπιρίνη. Ήταν ένα παιδί, δύο μέρες πριν με τον μπαμπάς της ‘πάλευε’, τόσο δυνατό παιδί ήτανε. Έχω δύο διαμάντια, δύο κορίτσια, τα σπουδάσαμε με τα καλύτερα», αναφέρει η μητέρα της.

«Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο από τη Βέροια, το παιδί… Τη σηκώσαμε εμείς με τα χέρια και τη μεταφέραμε στο Κέντρο Υγείας. Πέσανε, αλήθεια, όλοι επάνω της. Ήρθε αμέσως ειδική ομάδα, τη διασωλήνωσαν. Απλά ήθελε ειδικό γιατρό για μένα, δεν υπήρχε τώρα. Μας είπαν εκ πρώτης, πνευμονικό οίδημα αλλά περιμένουμε τώρα τα τελικά αποτελέσματα».

«Δεν ήταν απλά κούκλα, ήτανε πεντάμορφη. Είχε πάρει αυτοκίνητο πριν 2,5 μήνες, ήταν χαρούμενη. Το προηγούμενο βράδυ γελούσε μέχρι τη 1 παρά τέταρτο. Γελούσε. Ας έλεγε ‘μαμά πονάω’. Τίποτε, τίποτε… Πήγαμε, ξαπλώσαμε και ‘έφυγε’», συμπληρώνει.

«Ούτε χάπι έπαιρνε, ούτε πόνο να έχει στο στήθος, ούτε τίποτα. Δε μας είπε ποτέ τίποτα. Ήταν ευτυχισμένη, ήταν χαρούμενη, θα έφευγε με το αγόρι της διακοπές 6 Αυγούστου. Χρυσάφι, μάλαμα. Ένα παιδί που δεν έπρεπε να ‘φύγει’. Είχε να δώσει πολλά, βοηθούσε και τους άλλους. Μιλάμε για τέτοιο παιδί», λέει ο πατέρας της.

«Δεν ήταν απλά κούκλα, ήτανε πεντάμορφη. Είχε πάρει αυτοκίνητο πριν 2,5 μήνες, ήταν χαρούμενη. Το προηγούμενο βράδυ γελούσε μέχρι τη 1 παρά τέταρτο. Γελούσε. Ας έλεγε ”μαμά πονάω”. Τίποτε, τίποτε… Πήγαμε, ξαπλώσαμε και ”έφυγε”», είπε η μητέρα της 23χρονης.

«Χρυσάφι, μάλαμα. Ένα παιδί που δεν έπρεπε να φύγει. Είχε να δώσει πολλά. Βοηθούσε και τους άλλους. Μιλάμε για τέτοιο παιδί», πρόσθεσε ο πατέρας.

Ροή Ειδήσεων