• Αναζήτηση

Συγκλονίζει η μητέρα της Βάιας: «Τη σκότωσε με 60 μαχαιριές και προσπαθεί να βγει από τη φυλακή»

Η Βάια Γκάνα, μητέρα τριών παιδιών, δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2018 από τον σύζυγό της, ο οποίος τη μαχαίρωσε 60 φορές την ώρα που κοιμόταν.

Ο γυναικοκτόνος τη σκότωσε μπροστά στα μάτια του τετράχρονου παιδιού της, επειδή του ζήτησε διαζύγιο.

Το δικαστήριο του επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, τόσο πρωτόδικα όσο και στο εφετείο. Οι γονείς της βρέθηκαν ξανά στις δικαστικές αίθουσες, καθώς ο δράστης έκανε αίτημα αναίρεσης στον Άρειο Πάγο.

«Θέλω η μαμά της Κυριακής, της Γαρυφαλλιάς και της Ερατώς να μη σταματήσουν ποτέ να φωνάζουν τι συνέβη στα παιδιά μας και τον πόνο που έχουμε.

Αισθανόμαστε μεγάλη οργή, πίκρα και στεναχώρια. Τρέχουμε τόσα χρόνια στα δικαστήρια, πληρώνουμε και τα παιδιά δεν έχουν να φάνε… Και ο δολοφόνος προσπαθεί να βγει έξω. Έριξε 60 μαχαιριές στην κόρη μου και θέλει να βγει έξω; Δεν είμαι μόνη. Είναι πολλές μανάδες που βιώνουν τα ίδια. Τόσα κοριτσάκια έχουν σκοτώσει», δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της Βάιας.

Όπως είπε, ο δράστης την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει, αν τον χώριζε και του έπαιρνε τα παιδιά. Το θύμα είχε πάει στην αστυνομία, είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του συζύγου της, όμως δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία του: «Η κόρη μου είχε πάει πολλές φορές στην αστυνομία, τον είχε καταγγείλει πολλές φορές. Τουλάχιστον 15 φορές», ξεσπά με οργή.

Ροή Ειδήσεων