• Αναζήτηση

Συμβολή του Δήμου Καλαμάτας στην κατάσβεση πυρκαγιάς στο Αριοχώρι – Παραμένει υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 3) αύριο Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Σήμερα, Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 και περί ώρα 11.30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην Κοινότητα Αριοχωρίου. Κάηκαν περίπου 3 στρ. αγροτικής έκτασης.

Άμεση ήταν η επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Ενεπλάκησαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας. Επίσης στην κατάσβεση συμμετείχαν δύο δημοτικά πυροσβεστικά οχήματα και ένα όχημα της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών.

Η πυρκαγιά ελέγχθηκε σε σύντομο χρόνο και πριν λάβει επικίνδυνες διαστάσεις.

Στο σημείο συντόνισαν την επιχείρηση ο Διοικητής των Π.Υ. Μεσσηνίας, Πύραρχος Αθανάσιος Κατσαφάδος και ο Διοικητής της Π.Υ. Καλαμάτας, Αντιπύραρχος Παναγιώτης Παπανικολάου.

 

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για αύριο Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) για τη Μεσσηνία.

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

230719

Ροή Ειδήσεων