• Αναζήτηση

Συνεχίζεται η κόντρα Τατούλη – Κωνσταντινόπουλου

Σκληρή πολιτική κόντρα προέκυψε μεταξύ του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και της περιφερειακής παράταξης “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη. Πρόκειται για τη συνέχιση μιας αντιπαράθεσης που ξεκίνησε με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Κωνσταντινόπουλου μέσα στη Βουλή όπου είχε αναφέρει ότι ” Η επιλογή της παράταξης Τατούλη το 2016 να συνεργαστεί και να ψηφίσει μαζί με τη Χρυσή Αυγή για τον Συμπαραστάτη του πολίτη, τον κ. Μπουλούκο, ήταν μήνυμα νομιμοποίησης της εγκληματικής οργάνωσης”.

Ακολούθησε ανακοίνωση- απάντηση της “Νέας Πελοποννήσου” που δηλώνει  ότι “Είναι πραγματικά ντροπή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Αρκαδία κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εκμεταλλευόμενος το βήμα της Βουλής να προσπαθεί να σπιλώσει τα μέλη της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου», με αναίσχυντα ψεύδη”. Ο κος Τατούλης , μάλιστα, απαιτεί από τον κ. Νίκο Ανδρουλάκη να “μαζέψει” ΄-όπως χαρακτηριστικά δηλώνει- σήμερα κιόλας τον βουλευτή του ζητώντας του να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Μετά την παρέμβαση αυτή σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε ο κος Κωνσταντινόπουλος για το θέμα που αφορά επίκαιρη ερώτηση για τις ανεμογεννήτριες στο Μαίναλο, καταλήγει τονίζοντας τα εξής: “Θα ήθελα να ενημερώσω – προκειμένου να μην υπάρχει ανησυχία- ότι αναφορικά με το Δελτίο Τύπου του κ. Τατούλη θα απαντήσω αύριο, καθώς το ζήτημα του Μαινάλου είναι εξαιρετικά σημαντικό και προηγείται. Ωστόσο, τίποτα δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητο.”

Ροή Ειδήσεων