• Αναζήτηση

Τα ζώδια και το πέρασμα του χρόνου!

Έχετε δει εκείνη την παλιά ταινία «αλίμονο στους νέους»; Έχετε διαβάσει το βιβλίο «το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέυ;» Και στις δύο περιπτώσεις ο πρωταγωνιστής πουλά την ψυχή του στον ..έξω από δω, αρκεί να μείνει για πάντα νέος! Σίγουρα αυτό είναι μυθοπλασία, αλλά δεν είναι μύθος το σφίξιμο που νοιώθουμε στην καρδιά αν ανακαλύψουμε μια μικρή ρυτιδούλα, μια άσπρη τρίχα ή οποιοδήποτε σημάδι που δείχνει ότι μεγαλώνουμε..

Φυσικά δεν έχουμε όλοι τον ίδιο πανικό απέναντι στην «ωριμότητα» μας ..Το κάθε ζώδιο αντιμετωπίζει διαφορετικά το πέρασμα του χρόνου. Το καθένα έχει μια βασική αντίδραση, αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε τους υπόλοιπους παράγοντες του ωροσκοπίου. Ποια είναι η πιο βασική επιρροή, πέρα από το ηλιακό ζώδιο, που ενισχύει τη φιλαρέσκεια και …τη μαχητικότητα απέναντι στα σημάδια του χρόνου; Είναι το να έχει κάποιος τον ωροσκόπο του ή σημαντικούς πλανήτες του στον Ταύρο, τον Λέοντα ή τον Ζυγό. Στον αστρολογικό χάρτη σου μπορείς να δεις αν ισχύει κάτι τέτοιο και για σένα.

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι Κριός, η αυτοπεποίθηση και ο θετικός τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα δεν σε αφήνουν να δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε μικροπράγματα, όπως μια ρυτιδούλα παραπάνω. Κι αν γκριζάρεις και είσαι άντρας, αποκτάς την επιπρόσθετη γοητεία των «γκρίζων κροτάφων», οπότε μικρό το κακό. Για σένα ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις τα χρόνια που προσθέτονται στην ηλικία σου, είναι να έχεις πολλά ενδιαφέροντα, να βρίσκεσαι σε κίνηση και να περνάς καλά. Κι αν είσαι γυναίκα, χρησιμοποιείς καλά καλλυντικά, αλλά χωρίς να τρέφεις αυταπάτες περί αιώνιας νεότητας. Όσο για το αν θα καταφύγεις σε πλαστικό χειρουργό, αυτό δεν εξαρτάται από το ζώδιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι Ταύρος, πρέπει να ξέρεις ότι θεωρείσαι ένα από τα πιο ματαιόδοξα ζώδια. Κι από τα πιο όμορφα. Στην πλειοψηφία τους, οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου διαθέτουν μια έντονη γοητεία, όταν δεν πρόκειται για κλασική ομορφιά. Και επιπλέον έχεις την επίγνωση του γεγονότος (σπάνια ένας Ταύρος πάσχει από έλλειψη αυτοπεποίθησης ως προς την εμφάνισή του). Αν είσαι άντρας, η επίδραση του χρόνου στην εμφάνισή σου σπάνια σε απασχολεί. Δεν έχεις πια νιάτα, αλλά έχεις άλλα γοητευτικά χαρίσματα. Αν όμως είσαι γυναίκα, κάνεις πραγματικά ό,τι περνάει από το χέρι σου και από το πορτοφόλι σου για να φαίνεσαι μικρότερη. Και χωρίς να το κάνεις βούκινο, έτσι;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είσαι Δίδυμος, έχεις κάνει μια ιδιαίτερη συμμαχία με τον χρόνο. Όσο και να μεγαλώσεις, θα διατηρήσεις μια νεανικότητα και έναν δυναμικό ενθουσιασμό, που θα είναι σαν να εξαφανίζουν τις ρυτίδες και την ηλικία που γράφει η ταυτότητά σου. Κανείς δεν θα τα προσέχει ιδιαίτερα! Εκτός από τις περιπτώσεις που χρειάζεται να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να φαίνεσαι νεώτερος, όπως π.χ. για επαγγελματικούς λόγους, δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα με το θέμα. Η φροντίδα της ομορφιάς σου είναι απλή, περιορισμένη στα βασικά. Αντιγήρανση; Τι θα πει αυτό; Οι γυναίκες Δίδυμοι είναι εκείνες που σε μεγαλύτερο ποσοστό πέφτουν για ύπνο χωρίς να ξεβαφτούν, κυρίως γιατί… το ξεχνάνε.
Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: astrologos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων