• Αναζήτηση

Τατούλης σε Κουτσούλη: «Κυριαρχούν τα πολιτικά σου απωθημένα και κόμπλεξ»

Υπεύθυνο για τον διχασμό του ΠαΣοΚ στην Πελοπόννησο χαρακτηρίζει τον Δημήτρη Κουτσούλη, επικεφαλής της παράταξης «Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου η Παράταξη του Πέτρου Τατούλη «Νέα Πελοπόννησος». Αφορμή η στάση του στελέχους του ΠαΣοΚ στις καταγγελίες της αντιπολίτευσης για πολιτική συναλλαγή με τον Δημήτρη Πτωχό.

Η παράταξη Τατούλη αναφέρει: «Με ένα σεξιστικό  ρατσιστικό κείμενο επιχείρησε να απαντήσει ο κ. Κουτσούλης στις καταγγελίες της παράταξης μας και του επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» κ. Μανώλη Μάκαρη, σχετικά με τις πολιτικές συναλλαγές για να εκλεγεί στην θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Υγείας  Πρόνοιας  Κοινωνικής Συνοχής!

Φυσικά δεν πρόκειται για κάποια σημαντική θεσμική “καρέκλα” αλλά όταν ουδέποτε έχεις καταφέρει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των πολιτών, ακόμα και όταν σε υποστηρίζει φανατικά ένας ολόκληρος κομματικός μηχανισμός, προκειμένου να κατέχεις μία θέση ευθύνης, τότε πιθανόν κυριαρχούν τα πολιτικά σου απωθημένα και κόμπλεξ!»

Οι βολές Τατούλη αφορούν στην αναφορά Κουτσούλη στις γυναίκες που διανύουν την περίοδο της εμμηνόπαυσης:

«Στην απάντηση του ο κ. Κουτσούλης δεν χρησιμοποίησε ούτε ένα πολιτικό επιχείρημα για να μας αποδείξει την μη ύπαρξη πολιτικής συναλλαγής!

Χρησιμοποίησε όμως απαράδεκτες, προσβλητικές και έντονα ρατσιστικές εκφράσεις, αφού κάνοντας παραλληλισμό χαρακτήρισε τις γυναίκες που διανύουν την περίοδο της εμμηνόπαυσης, ως …υστερικές!»

Η Παράταξη του Πέτρου Τατούλη καλεί άμεσα τον Δημήτρη Κουτσούλη «να ανακαλέσει δημόσια αυτές τις άθλιες εκφράσεις και απόψεις που διατύπωσε, που ξεφτιλίζουν τον πολιτικό διάλογο και οδηγούν τους πολίτες σε ακραίες πολιτικές επιλογές!» Καταλήγει δε ως εξής: «Το γεγονός ότι το “βρέφος” του ΠΑΣΟΚ κ. Κουτσούλης συνεχίζει να σπέρνει διχασμό στο κόμμα που τον στήριξε, ακόμα και λίγες εβδομάδες πριν τις κρίσιμες πολιτικά Ευρωεκλογές, αυτό είναι κάτι που δεν μας αφορά…»

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων