• Αναζήτηση

«Θόλωσε το μυαλό μου», λέει ο νεαρός που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην 25χρονη έγκυο -Της επιτέθηκε γιατί δεν τον ήθελε

Έτοιμος για όλα, ακόμα και για τη δολοφονία, φαίνεται να ήταν ο δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό εναντίον της 25χρονης εγκύου στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε στην Ελληνική Αστυνομία πως θόλωσε το μυαλό του με αποτέλεσμα να προβεί σε αυτή την πράξη.

Σε αντιφάσεις για το καυστικό υγρό που χρησιμοποίησε
Η νεαρή κοπέλα, η οποία ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή για να επουλωθούν τα εγκαύματα πρώτου και δεύτερου βαθμού που της προκάλεσε ο δράστης γύρω από το στόμα της, βοήθησε τις αρχές να εντοπίσουν τον άνδρα, την ταυτότητα του οποίου αποκάλυψε κατά την πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Σε βάρος του, που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Όσο για το ποια ήταν η σχέση των δύο μεταξύ τους, είχαν δεσμό πριν από περίπου 2 χρόνια. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε για το γεγονός ότι είναι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ έπεσε και σε αντιφάσεις για το καυστικό υγρό που επέλεξε να χρησιμοποιήσει.

Ο λόγος που της επιτέθηκε ο δράστης
Όπως φέρεται να υποστήριξε ο ίδιος, αιτία για την επίθεση εναντίον της 25χρονης ήταν η άρνησή της στην πρόταση που της έκανε για επανασύνδεση. Αυτός ήταν και ο λόγος που της ζήτησε να βρεθούν. Όταν εκείνη αρνήθηκε αυτό που της πρότεινε, ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός και στη συνέχεια ο νεαρός την έβγαλε από το αυτοκίνητο, την έριξε στο οδόστρωμα και της έβαλε το πανί που είχε εμποτίσει με καυστικό υγρό στο πρόσωπο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η νεαρή κοπέλα να μην μπορεί να αναπνεύσει και να της προκληθούν εγκαύματα. Ωστόσο, ο δράστης φοβήθηκε από ένα αυτοκίνητο που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο. Έτσι άφησε τη νεαρή και απομακρύνθηκε από την περιοχή.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/kypseli-tholose-myalo-moy-ishyrizetai-o-drastis

Ροή Ειδήσεων