• Αναζήτηση

Τι αποκαλύπτει ο μήνας που γεννήθηκες για την ερωτική σου ζωή;

Άραγε ο μήνας που γεννήθηκες μπορεί να δείξει πώς είναι η ερωτική σου ζωή; Διάβασε παρακάτω και θα το ανακαλύψεις μόνος/η σου!

Αν γεννήθηκες Ιανουάριο
Έχεις έντονη γοητεία γι’ αυτό ελκύεις το αντίθετο φύλο και μπορείς να επιλέξεις το καλύτερο για σένα. Είσαι ρομαντικός/η και όταν ερωτεύεσαι, δεν κρύβεις τα αισθήματά σου. Θέλεις να κάνεις το άλλο πρόσωπο ευτυχισμένο ενώ το μεγάλο σου ταλέντο είναι να διατηρείς ήρεμο και χαλαρό το κλίμα στο σπίτι.

Αν γεννήθηκες Φεβρουάριο
Είσαι ελκυστικός/η και sexy. Στόχος σου είναι να βρεις το άλλο σου μισό. Οι σχέσεις παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου, ωστόσο δεν αποκλείεται να εξαρτάσαι κατά μεγάλο βαθμό από ένα πρόσωπο και να επηρεάζεσαι από τις διαθέσεις του. Να επιλέγεις σοφά το ταίρι σου, αλλιώς θα καταλήγεις πληγωμένος/η.

Αν γεννήθηκες Μάρτιο
Έχεις έντονη σεξουαλικότητα και είσαι δημοφιλής στο αντίθετο φύλο γι’ αυτό κι είναι λίγο δύσκολο να επικεντρωθείς σε ένα και μόνο πρόσωπο. Κάνεις βιαστικές επιλογές και ενθουσιάζεσαι εύκολα αλλά για να διατηρήσεις μια σχέση, χρειάζεται να σκέφτεσαι περισσότερο και να επιλέγεις συνειδητά.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων