• Αναζήτηση

Τί να μην πεις σε έναν άνδρα, ανάλογα με το ζώδιό του!

Από στιγμή σε στιγμή μπορεί να αλλάξει το σύμπαν. Ακόμα και η σχέση που έχεις. Εκεί που νιώθεις ότι ζεις την μοναδική αγάπη με έντονο πάθος, ξαφνικά έρχεται το τέλος. Και δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί έγινε αυτό. Το άτομο την κάνει με ελαφρά πηδήματα, διαλύει την τέλεια σχέση σας και σε αφήνει με μια μεγάλη απορία: «Γιατί; Τι έκανα; Πες μου τι;»

Η αστρολογία σε βγάζει από τη δύσκολη αυτή θέση και σου αποκαλύπτει κάποιες σημαντικές φράσεις που δεν πρέπει να πεις ποτέ στο ταίρι σου, αν δεν θέλεις να το χάσεις!

Τι δεν πρέπει να πεις σε έναν άνδρα

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που γενικά θέλει να κάνει πάντα αυτά τα όποια αποφασίζει εκείνος. Θέλει να έχει στη σχέση του την πλήρη ελευθερία να κάνει πράγματα που πιστεύει αυτός ότι είναι σωστά και να αποφασίζει και για τους δυο σας, τι θα κάνετε γενικά. Για το θέμα γάμου δεν τίθεται κανένα θέμα. Εάν νιώσει ότι τον πιέζεις για κάτι τέτοιο, θα το βάλει στα πόδια. Πρόσεξε λοιπόν κάποιες φράσεις που πρέπει να αποφύγεις μαζί του.

«Αποφάσισα εγώ τι θα κάνουμε σήμερα. Το έχω ήδη κανονίσει από πριν.»

«Θέλεις να ακυρώσεις αυτό που κανόνισες και να βρεθείς μαζί μου; Σε έχω ανάγκη σήμερα.»

«Γιατί δεν αλλάζεις κάποια πράγματα στη ζωή σου; Με έχουν κουράσει πολύ οι ενέργειες σου.»

«Κοίτα, βλέπω τη σχέση μας σοβαρά. Οπότε, καιρός να ωριμάσεις για να μπορέσουμε να περάσουμε στο στάδιο του γάμου.»

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος γενικά επιλεγεί να έχει στη ζωή του μια αρμονία και ό,τι κάνει το σκέφτεται πολύ σοβαρά και δεν προχωρά σε κινήσεις, που θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Δεν του αρέσει να του επιβάλουν κάτι που είναι έξω από τα νερά του και δεν θέλει καθόλου την πίεση. Πρόσεξε τι φράσεις θα αποφύγεις μαζί του, για να πάτε καλά στο μέλλον.

«Γιατί πάντα λειτουργείς τόσο αργά; Γιατί δεν παίρνεις αποφάσεις εδώ και τώρα;»

«Δεν έμαθα ποτέ να μαγειρεύω, γιατί το θέμα αυτό δεν με απασχολεί καθόλου. Άρα τι θα παραγγείλουμε να φάμε;»

«Γιατί περιμένεις να πληρώσω εγώ τον καφέ μας; Εσένα τι σε έχω;»

«Απορώ πως αντέχεις τόση ώρα να παρακολουθείς αυτό το χαζοκούτι (τηλεόραση). Θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλά, καλύτερα πράγματα οι δυο μας.»

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Δίδυμο θα περάσετε κάποιες καλές ερωτικές στιγμές μαζί και θα δείξει μερικές φορές ότι σε κατανοεί και πάει με τα νερά σου. Αν όμως ένα βράδυ που περνάτε μαζί, αυτός ασχολείται με το τηλέφωνό του ή σερφάρει στο ιντερνέτ, τότε καλύτερα άφησε τον να κάνει το κέφι του, γιατί εάν του επιβληθείς θα τσακωθείτε στο τέλος. Τι φράσεις να αποφύγεις μαζί του;

«Τώρα αυτό που είπες είναι αστείο; Γιατί δε γέλασε κανείς;»

«Αυτό το κινητό έχει γίνει ερωμένη σου. Άρα εγώ δεν έχω καμία θέση στη ζωή σου.»

«Γιατί μου φαίνεται πως ότι σου πω το γνωρίζεις από πριν; Και είσαι πάντα μέσα σε όλα; Τόσο έξυπνος είσαι πια;»

«Όλο λόγια είσαι τελικά. Μακάρι να μπορούσες να τα κάνεις και πράξη.»

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: pagenews.gr

Ροή Ειδήσεων