• Αναζήτηση

Trannos: Μικρό αγοράκι στη σκηνή του τράπερ μοιράζει ρίμες και… χειρονομίες

Σοκ προκαλεί βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από το social media, στο οποίο φαίνεται ένα αγοράκι μόλις 7 ή 8 ετών να ανεβαίνει στη σκηνή και να… ραπάρει με τον Trannos.

Ερωτήματα εγείρονται φυσικά και για τους γονείς του μικρού παιδιού, αρχικά για το πως και γιατί έκριναν ότι η εν λόγω συναυλία θα ήταν κατάλληλη για ένα παιδί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη πασίγνωστος τράπερ

Το βίντεο προκαλεί σοκ. Όχι μόνο το μικρό αγοράκι παίρνει το μικρόφωνο και αρχίζει να… χώνει ρίμες, αλλά κάποια στιγμή φαίνεται να… σηκώνει το μεσαίο του δάχτυλο προς το κοινό!

 

Τα μπλεξίματα με την αστυνομία

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Trannos έχει απασχολήσει τις Αρχές.

Το καλοκαίρι του 2022 όταν έγινε γνωστός πως ο τραπερ είχε συλληφθεί καθώς είχε βρεθεί στο αυτοκίνητό του όπλο.

Μάλιστα ήταν τόσο προκλητικός, που λίγα λεπτά αφότου αφέθηκε ελεύθερος ανέρτησε βίντεο λέγοντας «πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι».

Κατά την διάρκεια του ελέγχου που του είχε γίνει, βρέθηκε να έχει πάνω του όπλο -γκλοκ-, το οποίο όπως είπε ήταν ενός φίλου του και θα το χρησιμοποιούσε στα γυρίσματα ενός video clip. Όταν οι αστυνομικοί έδειξαν στον τράπερ το πιστόλι, για το οποίο δεν υπήρχε άδεια, εκείνος ισχυρίστηκε ότι το είχε μαζί του γιατί πήγαινε να γυρίσει βίντεο κλπ.

Ομως οι ισχυρισμοί του δεν έγιναν δεκτοί και αποφασίστηκε η ποινική του δίωξη.

Λίγους μήνες μετά, ήρθε αντιμέτωπος ξανα με τη Δικαιοσύνη για τον ίδιο λόγο, καθώς την πρώτη φορά φαίνεται… δεν έβαλε μυαλό.

Ροή Ειδήσεων