• Αναζήτηση

Τρίπολη:– Ορκωμοσία επαγγελματιών οπλιτών στην 124ΠΒΕ (video)

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου έγινε  Ορκωμοσία των Επαγγελματιών Οπλιτών στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης, παρουσία του Διοικητή της Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Πτέραρχου ιπτάμενου Γεωργίου Βαγενά.

 

Μετά την καθιερωμένη δοξολογία και αφού οι νεοσύλλεκτοι έδωσαν τον όρκο, ακολούθησαν ομιλίες από τον κ.  Δόλιατζης Γρηγόριος, Σμήναρχος, Διοικητής της 124 ΠΒΕ και τον διοικητή της  Αεροπορικής Εκπαίδευσης, πτέραρχο ιπτάμενο Γεώργιο Βαγενά.

Ο κ. Δόλιατζης  συγχάρηκε θερμά τους επαγγελματίες οπλίτες για την ορκωμοσία τους ενώ τους συμβούλεψε να υπακούν με πειθαρχία στους νόμους και στους ανώτερούς τους.

Με την σειρά του ο κ. Βαγενάς επεσήμανε την μεγάλη βοήθεια που έχει προσφέρει η σημερινή κυβέρνηση με καινούργιο εξοπλισμό, που καθιστά την αεροπορία της πατρίδας μας θεματοφύλακα της ειρήνης.

Επιπλέον ο κ. Βαγενάς τόνισε πόσο περήφανοι θα πρέπει να είναι οι καινούργιοι επαγγελματίες οπλίτες και οι οικογένειές τους που κατατάχθηκαν σε αυτό το σώμα και που θα υπερασπιστούν με κάθε τρόπο τα σύνορα της πατρίδας.

Η τελετή της ορκωμοσίας έκλεισε με την αποχώρηση της ελληνικής σημαίας.

 

Ροή Ειδήσεων