• Αναζήτηση

Τρίπολη: Βανδαλισμοί στο 3ο και στο 10ο Δημοτικό Σχολείο – Τι σκοπεύει να κάνει ο δήμος (video)

Βανδαλισμοί υπέστησαν οι τοίχοι του 3ου και του 10ου Δημοτικού Σχολείου της Τρίπολης. Το φαινόμενο συναντάτε τόσο στους εξωτερικούς τοίχους όσο και μέσα στο προαύλιο χώρο.  Όπως μπορείτε να δείτε και  στις φωτογραφίες οι πρόσφατα βαμμένοι τοίχοι του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης είναι πλέον καλυμμένοι με γκράφιτι.

Ο πρόεδρος της σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτρης Μακαρούνης βρέθηκε στο χώρο και δήλωσε ότι τον στεναχωρεί πολύ το γεγονός ότι μόλις μετά από 3 μήνες τα σχολικά κτίρια βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση.

 

 

«Ο δήμος κατέθεσε μήνυση υπέρ αγνώστων και βρισκόμαστε στην διαδικασία να ανακαλύψουμε ποιοι μπήκαν μέσα στα σχολεία και έκαναν αυτές τις δολιοφθορές»

Ο δήμος Τρίπολης θα προχωρήσει σύντομα στην αποκατάσταση της εικόνας των σχολικών κτιρίων και όταν βρεθούν οι βανδαλιστές θα επωμιστούν το κόστος της επισκευής.

Σε ερώτηση αν ο δήμος έχει σκοπό να προσφέρει χώρους στους μαθητές, ώστε να έχουν την δυνατότητα να εκφράζουν με πιο σωστό τρόπο τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες ο κ. Μακαρούνης απάντησε ότι υπάρχει η σκέψη να τοποθετηθούν κατάλληλες επιφάνειες, ώστε τα παιδιά να μπορούν να ζωγραφίσουν εκεί αλλά και να θεσπιστεί διαγωνισμός.

 

«Θα αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο αν θέλουμε να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα »

Ροή Ειδήσεων