• Αναζήτηση

Βίντεο-σοκ: Άνδρας αρπάζει κοριτσάκι από παιδική χαρά χωρίς να το καταλάβει η μητέρα του – Τον… πήρε χαμπάρι μια άλλη γυναίκα

Ένας 44χρονος άνδρας άρπαξε ένα κοριτσάκι από πάρκο του Βερολίνου, όπου έπαιζε μαζί με τη μητέρα του.

Η μητέρα του παιδιού αφαιρέθηκε για λίγα λεπτά και ο 44χρονος πήρε το κοριτσάκι, το έβαλε στους ώμους του και άρχισε να απομακρύνεται από το πάρκο. Ευτυχώς τον… πήρε χαμπάρι μία άλλη γυναίκα που έπαιζε με το παιδί της στο πάρκο και τον κυνήγησε.

Η γυναίκα, όπως αναφέρει η Daily Star, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και ευτυχώς την άκουσε ο ιδιοκτήτης ενός μαγαζιού, ο οποίος κατάφερε να πιάσει τον 44χρονο. Ο Ζόραν τον ρώτησε αν το παιδί είναι δικό του και ο 44χρονος απάντησε: «όχι. Αγαπώ τα παιδιά και δεν καταλαβαίνω πώς οι γονείς τα αφήνουν με νταντάδες στο σπίτι».

Ο Ζόραν κατάφερε να τον πείσει να επιστρέψουν στο πάρκο με το παιδί. Στο βίντεο φαίνονται οι δύο άντρες να περπατούν και ο Ζόραν ρωτάει τον 44χρονο γιατί άρπαξε το παιδί κι εκείνος απαντά «πιστεύω ότι τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Είναι το μέλλον μας, έτσι δεν είναι;».

Αφού έφτασαν στο πάρκο και κατάφεραν να εντοπίσουν τη μητέρα του παιδιού που ήταν πανικόβλητη, η αστυνομία έφτασε και συνέλαβε τον 44χρονο που ήταν μεθυσμένος.

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που οι δύο άνδρες επιστρέφουν στο πάρκο μετά το 0.39:

Ροή Ειδήσεων