• Αναζήτηση

Βρήκε τρόπο να μπει στην τάξη μαθητής χωρίς self test -Δίωξη για 5 αδικήματα στον πατέρα του

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ο 58χρονος, ο οποίος αρνείται να υποβληθεί ο γιος του σε selftest, προκειμένου να παρακολουθήσει τα μαθήματά του στο 1ο Λύκειο Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, σε συνέχεια μήνυσης που υπέβαλε ο διευθυντής του σχολείου. Είχε προηγηθεί ένταση, όταν ο 58χρονος μετέβη στη σχολική μονάδα και διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται στον γιο του να μπει στην τάξη του για μάθημα.

Σύμφωνα το Voria.gr, ο μαθητής που αρνιόταν να φύγει από το σχολείο, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος βρήκε τρόπο να μπει στην τάξη του, με τον διευθυντή να αποφασίζει την αναβολή του μαθήματος.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι εισαγγελικές Αρχές και ζητήθηκε από την αστυνομία να διερευνήσει το περιστατικό. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η μήνυση αφορά τα αδικήματα της απειλής, της εξύβρισης, της διέγερσης σε ανυπακοή και της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας. Συγκεκριμένα, ο ίδιος, άρχισε να βρίζει τον διευθυντή με χυδαίους χαρακτηρισμούς, όπως υπογράμμισε ο διευθυντής, ενώ τον αποκάλεσε και «προδότη και ξεφτίλα».

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, εξύβριση-απειλή, απείθεια και διέγερση σε ανυπακοή, ενώ μέχρι να οριστεί δικάσιμος αφέθηκε ελεύθερος.

 

 

Ροή Ειδήσεων