• Αναζήτηση

Ξεκινά άμεσα η μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στη Λακωνία, σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου μεθαύριο Δευτέρα στην Σπάρτη με αυτοδιοικητικούς και άλλους φορείς της Π.Ε.

Στη Σπάρτη  Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, όπου στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με αυτοδιοικητικούς και άλλους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας, εν όψει της επικείμενης έναρξης λειτουργίας της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων, στην περιοχή της Σκάλας.

Η προγραμματιζόμενη έναρξη λειτουργίας της μονάδας αυτής -της τρίτης και τελευταίας που προβλέπει ο ΠΕΣΔΑ, στο πλαίσιο της ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης- αναμένεται στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω σύσκεψη -στην οποία, μεταξύ άλλων, θα μετάσχουν εκπρόσωποι των δήμων της Λακωνίας, του ΦοΔΣΑ, του Επιμελητηρίου και της εταιρείας κεντρικής διαχείρισης- θα γίνει ενημέρωση για τον τρόπο που θα λειτουργήσει η μονάδα στη Σκάλα, η εκκίνηση της οποίας σηματοδοτεί και τον τερματισμό της προσωρινής εξυπηρέτησης από τη μονάδα της Παλαιόχουνης ορισμένων από τους δήμους της Λακωνίας.

Ροή Ειδήσεων