• Αναζήτηση

Ζώδια και γάμος|Τι πρέπει να κάνεις για να μη μείνεις στο ράφι

Πρωί, το λεωφορείο κολλημένο ήδη 40 λεπτά στην κίνηση της Πειραιώς, τι να κάνω η καψερή να περάσει η ώρα, χαζολογάω στο fb και αλλάζω σελίδες με ρυθμούς αστραπής μέχρι που το μάτι μου πέφτει σε ένα άρθρο για ζώδια που σε προειδοποιεί για το μέλλον σου, με βάση το ζώδιό σου, αν δεν προσέξεις κάποια πράγματα. Γουάι νοτ σκέφτομαι –εδώ διαβάζουμε ευλαβικά κάθε εβδομάδα Πανόπουλο–, ας μπω να δω τι εννοεί. Δευτερόλεπτα αργότερα συνειδητοποιώ ότι διαβάζω ένα άρθρο σκέτο τρολ και χασκογελάω ανεξέλεγκτα. Λίγο για τη σύνδεση των ζωδίων με πραγματικά χαρακτηριστικά τους, λίγο για την εφευρετικότητα των χαρακτηρισμών, λίγο και για την υπέρμετρη κακία που βγάζει (καθότι απευθύνεται μόνο σε γυναίκες άλλωστε) με ομολογουμένως αρκετό χιούμορ όμως. Σαν αυθεντικό τρολοκόριτσο λοιπόν κι εγώ, αρχίζω να τα αντιγράφω και να τα ποστάρω πρώτα στον τοίχο μου στο fb και έπειτα στους τοίχους των κολλητών μου αντίστοιχα, προκαλώντας ένα μικρό πανικούλη, από αυτούς που ακολουθούν καταιγισμό σχολίων και ίνμποξ μηνυμάτων. Ανταποκρινόμενη λοιπόν στη ζήτηση του κοινού, παραθέτω εδώ όλα τα ζώδια για να τα χαρείς με την άνεσή σου, φίλη αναγνώστρια. Ναι, ναι, το ξέρω και συμφωνώ ότι ο όρος γεροντοκόρη έπρεπε να έχει πεταχτεί προ πολλού μαζί με τα σουτιέν στην πυρά, αλλά βλέποντας καθαρά τη χιουμοριστική πλευρά του άρθρου σε καλώ να δεις το μελλοντικό σου έχω-μείνει-στο-ράφι εαυτό.

Η προσέγγιση είναι απόλυτα χιουμοριστική και απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε όσες έχουν διάθεση αυτο-τρολαρίσματος. Απολαύστε ανεύθυνα!

Κριός – Η τριχωτή γεροντοκόρη

Η Κριαρίνα γεροντοκόρη τρώει τα μούτρα της επειδή βιάζεται. Είναι γνωστές πως σου κάθονται από το πρώτο ραντεβού και αυτό δεν τις βοηθάει καθόλου να βγάλουν καλό όνομα. Ενθουσιάζονται με το παραμικρό ψίχουλο που θα τους πετάξει ο άλλος και ανοίγουν τα σκέλια τους πριν διασφαλίσουν τις αγαθές προθέσεις του υποψήφιου γαμβρού. Είναι επίσης βρωμόστομες και αυθάδεις, και ξεχνούν να φροντίσουν την γυναικεία πλευρά τους. Ξεχνούν τα ξυρίσουν τα ποδάρια τους, ευνουχίζουν τα αρσενικά με την αθυροστομία τους και τον έμφυτο ανταγωνισμό τους και δίνουν την θλιβερή εντύπωση γυναίκας που ξέρει να περνάει και μόνη της καλά!

Πού πας καλή μου ντέιτ με τζιν, αθλητικά και τρίχα στο μπούτι που θα ζήλευε και ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού; Βάλε λίγο ρουζ, φόρεσε ένα λουλουδάτο φορεματάκι, κάτσε σταυροπόδι και όταν μιλάει το αρσενικό μάθε να το βουλώνεις, ό,τι μαλακία και να σου λέει. Μην αναγουλιάζεις όταν σου αφιερώνει ποιήματα και δείξε παντελή άγνοια επι παντός επιστητού μέχρι να σου περάσει την κουλούρα. Μετά το στεφάνι την βγάζεις την παντόφλα.

Ταύρος – Η τεμπέλα γεροντοκόρη

Η Ταυρίνα γεροντοκόρη θέλει άντρα, αλλά βαριέται που ζει. Στα ραντεβού ξεκοιλιάζεται στο φαΐ και απλώνει την αρίδα της σαν να βρίσκεται στο καφενείο. Η λύσσα της για καλοπέραση την κάνει να φαντάζει σαν πενηντάρης σαπιοκοιλιάς που έχει βγει με τον κουνιάδο του για πατσά σε καπηλειό της Πλατείας Βάθη. Δυσκίνητη και καλοπερασάκιας δίνει την εντύπωση μιας γυναίκας-φορτίου που ο άντρας θα πρέπει να κουβαλά μια ζωή.

Ράψε την καταβόθρα σου! Απόφυγε να βγεις πρώτο ραντεβού για φαγητό, αφού ξέρεις ότι δεν θα το κρατήσεις κλειστό το ρημάδι και θα σε τρέχουν με γκαζόζες. Αν ο υποψήφιος γαμβρός επιμένει για φαγητό, κάλεσε τον σπίτι, εκμεταλλεύσου το μαγειρικό ταλέντο που έχεις αναπτύξει τόσα χρόνια σαβουριάζοντας και αν είσαι τσουπωτούλα πέτα μερικές τούρκικες λέξεις για να τον τυλίξεις με το σύνδρομο Λωξάντρα. Μέχρι να πει «μπερεκέτι» θα στο χει περάσει το στεφάνι. Μετά το στεφάνι έχεις όλο το χρόνο να τον περάσεις αραχτή στον καναπέ παραγγέλνοντας πατατάκια και πακοτίνια.

Δίδυμοι – Η κατίνα γεροντοκόρη

Η διδυμίνα γεροντοκόρη είναι μεγάλη γλωσσοκοπάνα και κατιναριό από τα λίγα. Δεν το βουλώνει στο ραντεβού και προσπαθεί να εκμαιεύσει κουτσομπολιά. Τρανή ανακατώστρα ψάχνει να βγάλει λαβράκι από τα οικογενειακά του γαμβρού και να τον κάνει μαντάρα με το σόι του. Ψεύτρα και διπρόσωπη, δεν διστάζει να θάψει την υποψήφια πεθερά της από το πρώτο ντέιτ και δεν ικανοποιείται αν δεν κάνει τον άντρα πιόνι της διαλύοντας την οικογενειακή του γαλήνη.

Η σιωπή είναι χρυσός. Όσο κι αν σε τρώει ο κώλος σου παίχτο αδιάφορη για τα οικογενειακά του συντρόφου σου. Ακόμα κι αν κοντεύεις να σκάσεις όταν σου αναλύει τις κληρονομικές του διενέξεις με την μέλλουσα κουνιάδα σου, εσύ υπεράνω. Άστον να νομίζει πως στόμα έχεις και μιλιά δεν έχεις. Μετά το στεφάνι μπορείς με την άνεση σου να μπουρλοτιάσεις ολόκληρο το σόι του με το δηλητήριο σου και να χώσεις το κατινίστικο κεντρί σου ακόμα και στις οικογένειες των τριτοξαδερφών του.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: athensvoice.gr

Ροή Ειδήσεων