• Αναζήτηση

Αδιανόητο περιστατικό bullying σε δημοτικό – Έγδυσαν και ζωγράφισαν τα οπίσθια μαθητή

Συνεχίζονται τα περιστατικά bullying στα σχολεία. Πιο πρόσφατο είναι αυτό που έγινε εις βάρος ενός μαθητή από το Βόλο που είναι μόλις επτά χρονών και ήδη ζει έναν εφιάλτη στο σχολείο του.

Σύμφωνα με την μητέρα που κατήγγειλε το περιστατικό σε κλειστή ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας συμμαθητής του γιου της, μεγαλύτερος σε ηλικία, τον έγδυνε και χρησιμοποιούσε τα οπίσθια του, ως πίνακα, για να παίξει τρίλιζα.

Το περιστατικό

Η μητέρα ανακάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε ο γιος της, όταν προσπάθησε να του αλλάξει ρούχα για να τον πάει στο πάρκο. Η ίδια περιγράφει πως «Ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο».

Συνεχίζει δε λέγοντας πως όταν ξέντυσε το παιδί της είδε στα οπίσθιά του να είναι ζωγραφισμένα με μαρκαδόρο τα γράμμας «Χ» και «Ο» που χρησιμοποιούνται για την τρίλιζα. Ο μικρός που περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει στα διαλείμματα στο σχολείο από συμμαθητή του σε μεγαλύτερη τάξη, αποκάλυψε ότι το περιστατικό που έγινε την Δευτέρα, δεν ήταν η πρώτη φορά.

Τέλος, η μητέρα ανέφερε ότι «Από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδύσει και να παίξει τρίλιζα», ενώ αναμένεται να έχει σήμερα συνάντηση με τη διευθύντρια του σχολείου.

 

https://www.in.gr/

Ροή Ειδήσεων