Σε κινητοποίηση προχωρούν οι σύλλογοι του Χανδρινού, καταγγέλλοντας την εγκατάλειψη του χωριού και ζητώντας άμεσες παρεμβάσεις σε βασικά ζητήματα της καθημερινότητας.
Ο Αγροτικός Σύλλογος, ο Χανδριναϊκός και ο σύλλογος «Κότινος» καλούν τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής σε παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 10 Ιουλίου, στις 11:00 το πρωί, στο Δημαρχείο Πύλου – Νέστορος, στην Πύλο.
Στο επίκεντρο της διαμαρτυρίας βρίσκονται τρία βασικά αιτήματα. Οι σύλλογοι ζητούν να σταματήσει η υπεράντληση της γεώτρησης από την ιδιωτική εταιρεία, να αποκατασταθούν άμεσα οι αγροτικοί δρόμοι και να επανέλθουν τα λεωφορεία, ώστε να μπει τέλος στον αποκλεισμό του χωριού.
Όπως τονίζουν μέσα από το κάλεσμά τους, τα ζητήματα αυτά επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα των κατοίκων, την αγροτική δραστηριότητα και τη σύνδεση του Χανδρινού με την ευρύτερη περιοχή.








