• Αναζήτηση

Ανδρουλάκης: «Ναι» στην πρόταση μομφής,«όχι» σε πρόωρες εκλογές – Βολές και κατά Τσίπρα

Το Κίνημα Αλλαγής θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, όμως δεν θα μπει στα εσωκομματικά παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Είναι προφανές ότι δεν θα παράσχουμε καμία στήριξη στην κυβέρνηση. Απεδείχθη ότι η θεωρία του κ. Μητσοτάκη ότι είναι αποτελεσματική κυβέρνηση κατερρίφθη. Θα στηρίξουμε την πρόταση αυτή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπαίνουμε στα εσωκομματικά παιχνίδια του κ. Τσίπρα» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Open.

«Ψηφίζουμε την πρόταση μομφής, καταδικάζοντας την ανεπάρκεια Μητσοτάκη, αλλά δεν μπαίνουμε στα παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ» επανέλαβε.

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι «αξιολογούμε αρνητικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη και γι’ αυτό θα ψηφίσουμε την πρόταση μομφής» είπε, επαναλαμβάνοντας πως δεν μπαίνει στα παιχνίδια του κ. Τσίπρα. «Ο κ. Τσίπρας ψάχνει σωσίβιο, και δίνει σωσίβιο στον κ. Μητσοτάκη» επισήμανε χαρακτηριστικά.

 

Είναι αδιανόητο να γίνουν εκλογές εν μέσω πανδημίας, τόνισε πάντως ο κ. Ανδρουλάκης, σχολιάζοντας το αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για πρόωρες εκλογές.

 

Ροή Ειδήσεων