• Αναζήτηση

«Έχει σημάδια στο πρόσωπο» λέει στο iefimerida o πατέρας της 7χρονης που βρέθηκε κλειδωμένη σε σχολικές τουαλέτες

Εν αναμονή της εξέτασής της από παιδοψυχολόγο του Τμήματος Ανηλίκων βρίσκεται η 7χρονη που φέρεται να έπεσε θύμα σχολικού εκφοβισμού από συμμαθητές της σήμερα το μεσημέρι στο δημοτικό σχολείο που πηγαίνει.

Μιλώντας στο iefimerida.gr, ο πατέρας της 7χρονης περιγράφει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται το παιδί, αλλά και τι τους είπε ότι έγινε.

«Αυτή τη στιγμή είναι το παιδί στη ΓΑΔΑ, στο Τμήμα Ανηλίκων. Περιμένουμε να το δει ένας ψυχολόγος. Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Από το παιδί το μάθαμε. Βρέθηκε φιμωμένη και δεμένη μέσα στις τουαλέτες των αγοριών από μεγαλύτερα παιδιά του σχολείου. Την τράβηξαν από το χέρι για να την πάνε στις τουαλέτες των αγοριών, γιατί εκείνη δεν ήθελε. Ήταν δύο-τρία τα παιδιά που την τράβηξαν. Την πήγαν μέσα και την έδεσαν γρήγορα. Τη βρήκαν κάποια κοριτσάκια, που προσπαθούμε να βρούμε τώρα ποια είναι».

Με σημάδια στο πρόσωπο το 7χρονο κορίτσι
Το παιδί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έφυγε φοβισμένο από το σχολείο και αποκάλυψε στη μητέρα του, όταν την παρέλαβε, τι είχε συμβεί.

Η μητέρα φέρεται να ζήτησε αμέσως εξηγήσεις από τη διευθύντρια, η οποία όμως είπε ότι δεν γνώριζε κάτι.

Το παιδί, όπως περιγράφει ο πατέρας, είχε σημάδια στο πρόσωπο.

«Αύριο το πρωί θα τη δει και ιατροδικαστής. Έχει σημάδια στο πρόσωπό της από την ταινία που της είχαν βάλει για να τη φιμώσουν. Το περίεργο είναι ότι δεν ακούστηκε από το σχολείο τίποτε απολύτως. Από το σχολείο μάς είπαν ότι δεν είχαν κάποια ενημέρωση».

Σύμφωνα με τον πατέρα, πρόκειται για ένα κοριτσάκι «κλειστό» και χωρίς πολλούς φίλους. «Είναι πολύ πράο το παιδάκι, είναι χαμηλών τόνων. Δεν είχε προβλήματα απλά δεν είχε και πολλούς φίλους, είχε μία δύο κολλητές».

Τα έμπειρα στελέχη του τμήματος Ανηλίκων που έχουν αναλάβει την έρευνα, εξετάζουν με ιδιαίτερη λεπτότητα την υπόθεση, λαμβάνοντας καταθέσεις, ενώ κομβικό σημείο θεωρείται η συνάντηση της 7χρονης με τον παιδοψυχολόγο του Ανηλίκων και τα όσα θα πει το κοριτσάκι.

 

Ροή Ειδήσεων