• Αναζήτηση

«Επελαύνει» η κακοκαιρία «εξπρές»: Μεγάλα ύψη βροχής σε Καρδίτσα, Σπάρτη και Ημαθία

«Επελαύνει» η κακοκαιρία «εξπρές» από το βράδυ της Κυριακής (25/2), με μεγάλα ύψη βροχής να έχουν σημειωθεί σε Καρδίτσα, Σπάρτη και Ημαθία, σύμφωνα με το meteo.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα βροχές και καταιγίδες με σημαντικά ύψη βροχής έχουν σημειωθεί στα ηπειρωτικά.

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά, στην Πελοπόννησο καθώς και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο.

Στην Αττική τα φαινόμενα αναμένεται να συνεχίσουν, θα παρουσιάσουν όμως σημαντική εξασθένηση από το απόγεμα.

Σημειώνεται ότι:

 

  • Οι βροχές και οι καταιγίδες στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη θα είναι κατά τόπους ισχυρές και είναι πιθανό να συνοδεύονται από σημαντικά ύψη βροχής και χαλαζοπτώσεις.
  • Η μεταφορά Σαχαριανής σκόνης κατά τόπους θα προκαλέσει λασποβροχές.
  • Οι νότιοι άνεμοι που στα κεντρικά και νότια πελάγη θα φτάνουν κατά τόπους τα 7-8 μποφόρ από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν σταδιακά και δεν θα ξεπερνούν τα 6-7 μποφόρ.
  • Τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν σταδιακά από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 26/02 με εξαίρεση τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου θα διατηρήσουν την έντασή τους.

Ροή Ειδήσεων