• Αναζήτηση

Εσύ τα γνώριζες; 5 πράγματα που κάθε αφεντικό προσέχει στους υπαλλήλους του!

Να ξέρεις πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ναι μεν παρατηρούν πάρα πολλά πράγματα, δε σχολιάζουν όμως τίποτα. Μπορεί, για παράδειγμα, με το αφεντικό σου να έχετε τις καλύτερες σχέσεις , υπάρχουν όμως κάποια χαρακτηριστικά τα οποία ίσως προσέχει και δε στα αποκαλύπτει ποτέ. Ποια είναι;

1.Πόσο τυπική είσαι με το ωράριό σου: Ok, δεν γεννηθήκαμε Αγγλίδες αλλά όσο να ναι η δουλειά απαιτεί τυπικότητα. Ακόμα και αν δε «χτυπάς κάρτα» το αφεντικό πάντα παρατηρεί αν φτάνεις στη δουλειά στην ώρα σου και αν φεύγεις μόλις τελειώσεις το ωράριό σου. Οι κοπάνες πάντα επιτρέπονται έχοντας πάρει όμως την άδειά του. Άνθρωπος είσαι και κάποια στιγμή θα χρειαστεί να αργήσεις ή να φύγεις νωρίτερα.

2. Ο τρόπος που ντύνεσαι: Σε αυτό το κομμάτι οι άντρες είναι πολύ τυχεροί καθώς ένα πουκάμισο και ένα ωραίο παντελόνι τους βγάζει πάντα ασπροπρόσωπους. Το παν δεν είναι να φοράς ‘’ακριβά’’ ρούχα αλλά να ακολουθείς το dress code της δουλειάς. Αν οι υπόλοιποι αποφεύγουν το casual ντύσιμο, καλό θα ήταν να μην πηγαίνεις καθημερινά με το jean σου ή το t-shirt. Ένα midi φόρεμα ή ένα παντελόνι κοστουμιού είναι πάντοτε μία ασφαλής επιλογή για τις εμφανίσεις σου στο γραφείο.

3. Πόσο πολύ χρησιμοποιείς την τεχνολογία: Εδώ πρέπει να είσαι προσεκτική. Προσπάθησε να μην ανταλλάσσεις συνεχώς μηνυματάκια με το κινητό και να μην κάνεις διαρκώς σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες των φίλων σου στο facebook. Όπως και να έχει, το 8ωρο είναι αφιερωμένο σε άλλου είδους εργασίες και αυτό δε θα περάσει και τόσο στο ντούκου.

the most dangerous passwords of 2015 43250

Διαβάστε περισσότερα εδώ: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων