• Αναζήτηση

Γιάνης Βαρουφάκης: «Έχω χαραγμένο το πρόσωπο αυτού που με τραυμάτισε και δεν ήταν 17χρονος»

Την βεβαιότητά του πως ο δράστης της επίθεσης εναντίον του, που σημειώθηκε στα Εξάρχεια, δεν ήταν 17 χρονών αλλά τουλάχιστον 25, και μάλιστα «εξασκημένος στη χειρουργική βία» εξέφρασε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ25 μιλώντας στον Realfm 97.8 δήλωσε μεταξύ άλλων πως ελπίζει σήμερα να καταθέσει στον ανακριτή και θα μιλήσει όταν τοποθετηθεί η Δικαιοσύνη.

«Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα και ο καθένας μιλάει όσο εξελίσσεται η διαδικασία είναι μεγάλο πλήγμα για την Δικαιοσύνη» σημείωσε ο ίδιος.

«Δεν θα υποκαταστήσω εγώ τους ανακριτές»

«Ήταν 6-7 άτομα και είδα ποιος με τραυμάτισε. Έχω χαραγμένο το πρόσωπό του μέσα στο μυαλό μου και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι δεν ήταν 17χρονος, ήταν τουλάχιστον 25χρονος και μάλιστα εξασκημένος στην χειρουργική βία. Δεν θα υποκαταστήσω εγώ τους ανακριτές ή όπως κάνει ο κ. Θεοδωρικάκος που βγαίνει και λέει πως τα έλυσε όλα μόνος του και γίνεται και εισαγγελέας και δικαστής και ένορκος και ανακριτής. Εγώ θα παραμείνω πιστός στην διαδικασία την θεσμοθετημένη» προσέθεσε.

Είπε πως θα περιμένει να δει την δικογραφία και ύστερα θα τοποθετηθεί, ενώ ευχαρίστησε τους υγειονομικούς στον Ευαγγελισμό, οι οποίοι όπως υπογράμμισε «αξίζουν όχι συγχαρητήρια, αλλά στήριξη».

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων