• Αναζήτηση

Γιώργος Λεβεντάκης από τους Γαργαλιάνους: “Είμαι σίγουρος για την νίκη μας!” είπε σε πλήθος κόσμου – Αιχμηρές «σπόντες» κατά συνυποψηφίου του

Μήνυμα αισιοδοξίας για την εκλογική νίκη στις εκλογές του Οκτωβρίου εξέπεμψε ο Γιώργος Λεβεντάκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ Τριφυλίας» στους Γαργαλιάνους, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου, παρουσία πλήθους κόσμου, το οποίο τον υποδέχθηκε θερμά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό και στη συνέχεια ακολούθησε ομιλία του δημάρχου Τριφυλίας και εκ νέου υποψηφίου, Γιώργο Λεβεντάκη. Ο κ. Λεβεντάκης σημείωσε κατά την έναρξη της ομιλίας του ότι η παρουσίαση των υποψηφίων της Δ.Ε. Γαργαλιάνων θα γίνει κατά την ομιλία του στους Γαργαλιάνους.

Ο κ. Λεβεντάκης τόνισε στην ομιλία του ότι είναι σίγουρος για τη νίκη του συνδυασμού του, ενώ στη συνέχεια με νόημα δήλωσε ότι, “Την ημέρα της ομιλίας μου στην πλατεία θα αποδείξω ότι εγώ σαν Λεβεντάκης κυκλοφορώ “Λεβεντάκης Shiping” και δεν είμαι κανενός υπάλληλος. Όσες επιχειρήσεις έχει ο όμιλος “Λεβεντάκης” θα τις δείτε όλες στην γιγαντοοθόνη συν τη μεγάλη επένδυση που δημιουργείται με εγκατάσταση υγραερίου στην Καλαμάτα προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ. Ποιος χρωστάει και ποιος δεν χρωστάει θα τα πούμε μεθαύριο εκεί (πλατεία). Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα, αλλά όταν είπε το Λεβεντάκης σήκωσε τα τακούνια, σε όποιο σόι Λεβεντακέικο να είχε γεννηθεί θα τον αφήνανε στο μαιευτήριο, δεν θα τον πέρνανε”, είπε και πρόσθεσε, “Δε ντρέπεται λίγο 12 χρόνια ρημάξανε οι Γαργαλιάνοι, 12 χρόνια που κοροϊδεύανε για το βιολογικό, τον έφερε ο Λεβεντάκης, με υπογραφή του Λεβεντάκη ήρθε. 12 χρόνια κοροϊδεύανε για το Αλικοντούζι και με υπογραφή Λεβεντάκη ήρθε, και τώρα ετοιμάζω περιφερειακό”

Παράλληλα, πρόσθεσε πως, “Σε δύο χρόνια, και όχι με τέσσερα, μέσα σε δύσκολες συνθήκες κορονοϊού έφερα αυτοκίνητα στο δήμο, και έγιναν έργα τα οποία δεν είχαν γίνει σε δεκαετίες”.

Κλείνοντας ο κύριος Λεβεντάκης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους λέγοντας ξανά ότι ο συνδυασμός του θα είναι νικητής στις εκλογές από τη πρώτη Κυριακή.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα εγκαίνια:

       = = =   =  =                

 

 

ΠΗΓΗ: https://www.gargalianoionline.gr/

Ροή Ειδήσεων