• Αναζήτηση

Κ. Μητσοτάκης: Ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα σε μία ισχυρή Ευρώπη

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 308ο εκλογικό τμήμα.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα σε μία ισχυρή Ευρώπη. Πρόσθεσε ότι η σημερινή μέρα είναι γιορτή της Δημοκρατίας ενώ επισήμανε ότι οι ευρωεκλο γές έχουν τη δικιά τους ξεχωριστή σημασία κι ότι είναι σημαντικό να υπάρχει ισχυρή ελληνική φωνή.

Συγκεκριμένα ανέφερε « Θέλω να επαναλάβω και σήμερα, ημέρα εκλογών, ότι οι εκλογές είναι μια γιορτή της δημοκρατίας και όσο μεγαλύτερη συμμετοχή έχουμε, τόσο ισχυροποιούμε την ίδια μας τη δημοκρατία. Οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία. Τα επόμενα πέντε χρόνια θα παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ισχυρή ελληνική φωνή, ισχυρή ελληνική εκπροσώπηση στο Ευρωκοινοβούλιο, έτσι ώστε ως Ελλάδα να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε από την Ευρώπη όσα περισσότερα μπορούμε. Από εκεί και πέρα σεβόμαστε και τιμούμε τους πολίτες, οι οποίοι προσέρχονται σε αυτή την όμορφη, ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία για να προσφέρουν τη δικιά τους ετυμηγορία. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε το βράδυ. Ευχαριστώ πολύ».

Ροή Ειδήσεων