• Αναζήτηση

Κορωνοϊός: Δωρεάν εξέταση αντισωμάτων για το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας

Δωρεάν εξετάσεις αντισωμάτων για κορωνοϊό σε Ελληνική Αστυνομία, του Λιμενικό Σώμα, καθώς και Πυροσβεστικό Σώμα.

Οι Όμιλοι ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ και ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ, αναγνωρίζοντας τον πολύ σημαντικό ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, καθώς και του Πυροσβεστικού Σώματος, σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές που βιώνει η χώρα μας, προσφέρουν σε όλο το προσωπικό τους, με έδρα την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, δωρεάν εξέταση αντισωμάτων IgG, έναντι του ιού SARS-COV-2.

Η προσφορά εντάσσεται στα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των τριών Ομίλων και αποτελεί «μία έμπρακτη έκφραση ευγνωμοσύνης προς το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την προστασία όλων μας. Η σχετική δωρεά έχει γίνει αποδεκτή από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Όπως προστίθεται, οι τρεις Όμιλοι, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ και ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ, «μπροστά στις προκλήσεις της νέας καθημερινότητας, σε αγαστή συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, θα συνεχίσουν την προσπάθεια προς την κατεύθυνση της υγειονομικής θωράκισης της χώρας, τόσο για την ασφάλεια των μόνιμων κατοίκων όσο και των τουριστών, συνεισφέροντας με όλα τα διαθέσιμα μέσα στην αποτροπή μελλοντικών κυμάτων της πανδημίας».

Ροή Ειδήσεων