• Αναζήτηση

Λεβεντάκης από το Κοπανάκι: Ζητώ ισχυρή – “σκληρή” εντολή από την πρώτη Κυριακή!

Μπροστά σε πλήθος κόσμου και σε ιδιαίτερα «ζεστό» κλίμα, πραγματοποίησε την προεκλογική ομιλία του στο Κοπανάκι το βράδυ της Κυριακής 1 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Τριφυλίας, και εκ νέου υποψήφιος, Γιώργος Λεβεντάκης. Ο παλμός και ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος με τον Γιώργο Λεβεντάκη να ζητά πρωτιά από την πρώτη Κυριακή.

Ο κ. Λεβεντάκης καταχειροκροτήθηκε την ώρα που ανέβηκε στο βήμα, από ψηφοφόρους, φίλους και στελέχη της παράταξης που τον τίμησαν με την παρουσία τους. Ο κ. Λεβεντάκης στην ομιλία του εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου η παράταξή του θα είναι αυτή που θα κερδίσει τον δημαρχιακό θώκο και ζήτησε από τους πολίτες της Τριφυλίας “σκληρή” εντολή για να διοικήσει εκ νέου τον Δήμο Τριφυλίας.

Ο Γιώργος Λεβεντάκης δεσμεύτηκε στους κατοίκους του Κοπανκίου για τα έργα και δράσεις που θα δώσουν μια άλλη εικόνα αλλά και μια άλλη πνοή στην περιοχή. Επίσης, διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι η πλατεία του Κοπανακίου θα γίνει κόσμημα, εκτοξεύοντας  βέλη κατά των πολιτικών του αντιπάλων αλλά και όλων όσων έφεραν εμπόδια στα έργα που επιχείρησε να κάνει. Ο κ. Λεβεντάκης έφερε ως παράδειγμα την παιδική χαρά που επιχείρησε να φτιάξει, τη στέγη του δημοτικού σχολείου και άλλα έργα. Αναφέρθηκε στον Γιάννη Μερκούρη λέγοντας πως τα χρήματα ύψους 75.000 ευρώ δεν εξασφαλίστηκαν από τον αυτόν, ενώ για τον Δημήτρη Δριμή “χρέωσε” το έργο στο σχολείο που δεν έγινε ποτέ.

“Αυτά που λένε οι γύρω γύρω και το όψιμο ενδιαφέρον, ας μας πουν και ας αποδείξουν, το μόνο που κάνουν από οικονομικής πλευράς είναι να απειλούν κόσμο, και από πολιτικής πλευράς να λένε ότι θα κάνουν μεταθέσεις. Αγγούρια θα κάνουν, τίποτα δεν μπορούν να κάνουν. Μόλις πάρω την πλειοψηφία θα κλαίνε για αυτά που έχω μάθει και αυτά που έχω αντιληφθεί, εγώ θα συνεχίσω να αγωνιζομαι”, είπε με έμφαση ο κ. Λεβεντάκης. Συνέχισε λέγοντας, “αυτό το μένος που έχουν μαζί μας, αυτή η μανιώδης καταδίωξη, δεν μπορώ να την καταλάβω, μας κυνηγούν με μηνύσεις”.

Κλείνοντας είπε, “Mπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα, κάντε ότι μπορείτε για σκληρή εντολή, να την ακούσουνε τόσο σκληρά. Αυτό δεν ειναι εκδικητικό για τους συνυποψηφίους, είναι για εμας καλό, για να δείχνουμε όπου πηγαίνουμε ως δήμος ότι έχουμε δύναμη!”.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των υποψηφίων της Δ.Ε. Αετού.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

                                           

Ροή Ειδήσεων